Deputatul Sorin Vrăjitoru: ”Am introdus Călărașiul pe lista care dă posibilitatea cetățenilor care au locuit în zone cu o poluare remanentă să iasă mai devreme la pensie cu doi ani mai devreme”

Deputatul călărășean, Sorin Vrăjitoru a încheiat 3 ani de mandat ca parlamentar din partea Partidului Social Democrat.

Au trecut 3 ani de la momentul în care tânărul politician Sorin Vrăjitoru l-a înlocuit în Camera Deputaților pe Iulian Iacomi, parlamentar ales de călărășeni dar care s-a retras după numai un an de mandat. După Iacomi, fost președinte PSD, acum la PNL, următorul pe lista de parlamentari i-a permis lui Sorin Vrăjitoru să devină Deputat.

Trebuie punctat faptul că în cei trei ani de mandat, Vrăjitoru este singurul parlamentar de Călărași care s-a implicat efectiv, alături de alți colegi, în inițierea unor propuneri legislative, cele mai multe dintre ele fiind deja votate și promulgate ca legi. Potrivit activității sale parlamentare, despre deputatul Sorin Vrăjitoru se poate spune că, deși nu a fost ales direct de călărășeni, acesta i-a reprezentat cu o reală responsabilitate în Parlamentul României, acest lucru dându-i posibilitatea ca la următoarele alegeri să se regăsească din nou pe un loc eligibil pentru accederea în cel mai înalt for legislativ al țării. De altfel, am putea crede că Organnizația PSD Călărași ar avea doar de câștigat dacă numele lui Sorin Vrăjitoru se va regăsi pe listele acestei formațiuni politice pentru Cameda Deputaților.

Am ajuns cu mandatul de deputat la ceas aniversar! Se împlinesc 3 ani de când sunt parlamentar de Călărași. Sunt 3 ani în care am inițiat, alături de colegii mei, 114 propuneri legislative, dintre care 39 au fost votate și promulgate ca legi, și am luat cuvântul de la tribuna Camerei Deputaților de 19 ori în 14 ședinte. Am reușit împreună cu echipa PSD să facem legi bune pentru țară dar și Călărași. Legea 263/2010, art 65 dă posibilitatea cetățenilor care au domiciliat în zonele cu o poluare intensă să iasă mai devreme la pensie cu doi ani mai devreme fără să le fie afectate celelalte drepturi. Am ajuns în parlament și am inițiat o propunere legislativă cu un amendament de completare al art 65 și am introdus orașul nostru pe această listă„, a spus Sorin Vrăjitoru.

Pe de altă parte, Pasajul de la Drajna, un proiect destul de important inițiat de Sorin Vrăjitoru se află în faza de depunere a ofertelor. „Vreau să vă spun că acest pasaj se va construi. El este pe lista de investiții și se așteaptă licitațiile. Termenul final de depunerea ofertelor este 2 octombrie anul acesta. Portul turistic de la Călărași se află în procedura de licitație. Un alt obiectiv prioritar aflat pe lista mea ca și parlamentar de Călărași„, a mai spus Deputatul PSD.

Parlamentarul călărășean spune că este mândru de ceea ce a realizat în acești 3 ani și este pregătit să-și continue proiectele pentru Călărași.

Aceasta este activitatea mea în cifre. Cea care se vede! Bilanțul oficial. Dar sunt 3 ani în care viața mea s-a împărțit între București și Călărași, între Camera Deputaților și biroul de parlamentar din orașul meu, între întâlniri cu cetățenii pe care-i reprezint și familia mea. Sunt mândru de ce am realizat până acum și promit că voi continua! Vă mulțumesc pentru sprijin, tuturor!„, a mai declarat Sorin Vrăjitoru. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *