Instanța a hotărât: Iliuță s-a întors la Consiliul Județean!

Vasile Iliuță, președinte / Consiliul Județean Călărași

S-a făcut dreptate! Vasile Iliuță a revenit în funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași în urma unei decizii a Tribunalului Călărași.

„În baza hotărârii judecătorești de suspendare a Ordinului Prefectului nr. 240 din 30.08, astăzi sunt președinte al CJ Călărași de drept. Facem reparațiile pe care cel care m-a înlocuit fără a avea dreptul a făcut foarte multe greșeli. Greșeli care a dus la neplata salariilor. Punem în normalitate Consiliul Județean! Îl destitui pe Secretarul Județului (nr. Emil Mușat) care este complice cu tot ce s-a întâmplat în CJ, cu demiterea unor oameni care faceau parte din echipa Iliuță. Au făcut multe geșeli pe care eu le-am îndreptat și le voi îndrepta pentru bunul mers al acestei instituții la Călărași„, a declarat Vasile Iliuță la întoarcerea sa pe funcția de președinte la postul de televiziune, Antena 3 Călărași.

Au mai fost demiși din funcție, directorul spitalului din Călărași, Dr. Mihaela Vintilă, aflată pe listele PNL la alegerile din 27 septembrie și a fost încetat mandatul doamnei Nicolae Doinița de la DGASPC Călărași.

Ilegalitățile făcute „în formă continuă„ de grupul de interese al PNL Călărași se vor îndrepta după 27 septembrie, dată la care vor avea loc alegerile locale. Echipa „Iliuță-Dulce” va pune capăt acestei „mafii„ care a pus stăpânire pe județul Călărași ani la rând.

Campania de denigrare dusă la extrem de peneliști la adresa lui Vasile Iliuță și a echipei sale se va întoarce împotriva celor care au pus la cale aceste planuri „diabolice„. Disperarea se vede cu ochiul liber pe fețele celor care vor pierde alegerile pe 27 septembrie.

Adio, PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *