Scandal în PNL din cauza lui Ivanciu!

Se încing spiritele în interiorul PNL Călărași cu doar câteva zile înainte de alegerile locale.

“Mărul discordiei” – Viorel Ivanciu, actualul viceprimar cercetat în dosarul de delapidare de la echipa de fotbal Dunărea Călărași. Mai multe surse din cadrul PNL au confirmat pentru Ediția faptul că Ivanciu i-ar afecta imaginea actualului primar, Daniel Drăgulin, candidat din partea PNL pentru Primăria Călărași. Datorită lui Viorel Ivanciu, peste 60 de persoane au fost chemate și audiate la poliție în dosarul vandalizarii visteriei clubului de pe malul Borcei.

Dosarul se află acum la Parchet și se fac cercetări în acest caz, unul destul de complicat din cauza gravelor abateri provocate în formă continuă de anumiți indivizi conduși, se pare din umbră de Viorel Ivanciu.

Mai mulți membrii PNL care au fost chemați în campanie la “ordinul ceaușist” al lui Ivanciu, s-au plâns de faptul că acesta aduce grave prejudicii de imagine partidului. Acesta ar fi și motivul pentru care Daniel Drăgulin le-ar fi transmis apropiaților săi “să nu-l mai convoace pe Ivanciu” la acțiunile de campanie ale PNL.

În ultima perioadă, susțin anumite persoane faptul că în spațiul public ar fi apărut câteva așa zise înregistrări în care se pare ca Ivanciu ar avea o conversație mai “intimă” cu o persoană de sex feminin. Publicația noastră a inițiat mai multe demersuri pentru a intra în posesia înregistrărilor audio dar și video.

Rămâi pe editia.eu.

Citește si: “Ivanciu și acoliții lui vor fi trimiși în judecată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *