Alo, IPJ Călărași? Abuz în serviciu la Vlad Țepeș

Mai mulți cetățeni din localitatea Vlad Țepeș, județul Călărași spun că sunt „terorizați„ și „forțați„ să depună mărturii mincinoase împotriva unui candidat. 

Una dintre cele mai „murdare„ campanii electorale este departe de a se fi încheiat. Mai rău este atunci când în această „bătălie„ sunt implicate și alte persoane care ar trebui să fie în slujba cetățeanului. Publicația noastră a primit mai multe sesizări cu privire la faptul că anumite persoane din comuna Vlad Țepeș au fost interogate și forțate și să dea declarații mincinoase împotriva unui candidat.

Din informațiile primite pe surse de ziarul Ediția, în spatele acestui „plan bine pus la punct„ se pare că ar fi Constantin Goicea, împuternicitul Serviciului Investigații Crimnale din cadrul IPJ Călărași.

„De două săptămâni la Vlad Țepeș teroarea a pus stăpânire pe cetățeni. Aceștia au fost ridicați din case de șeful serviciului judiciar al IPJ CĂLĂRAȘI și forțați să declare că au luat mită electorală. Deja, în mediul online, circulă filmulețe cu oamenii care au fost amenințați să semneze declarații mincinoase, chiar dacă aceștia au susținut că totul este o minciună. Întrebarea este: oare Poliția de la Călărași  are cunoștință de ceea se întâmplă în Vlad ȚEPEȘ?„, ne-a specificat o persoană care a vrut să-și păstreze anonimatul.
Goicea Constantin Daniel este un fost subofițer, fost șef de post la Ștefan cel Mare și fostul șef al Secției de Poliție Rurală Dragalina. La această oră acesta ocupă temporar comanda Serviciului Investigații Criminale.
Publicația noastră a înaintat către (IGPR) Inspectoratul General al Poliției Române, declarațiile martorilor și clipuri video cu incidentele petrecute în sediul de poliție din localitatea Vlad Țepeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *