Domnule Barbu, s-a întâmplat ceva?

Campania electorală pentru alegerile locale a trecut, câștigătorii se cunosc, puțini peneliști au recunoscut asta. Unii nu cred nici acum. Parcă trăiesc un vis urât. Este și cazul lui Valentin Barbu.

Acum ne dăm seama cine sunt cu adevărat! Vali Barbu, candidat la funcția de președinte al CJ Călărași stă “la cutie” sau își linge “rănile”.

Nu și-a asumat această înfrângere umilitoare. Nu are curaj, nu este demn sau poate nu știe ce să scrie. Pe pagina sa oficială de Facebook (cu bifă albastră) nu se regăsește niciun mesaj, nici măcar de mulțumire pentru cei care l-au votat. Caracter. Sau poate niște “strategi” de campanie care îl învață de bine. L-au învățat atât de bine că a pierdut.

Barbu va sta încă 4 ani în umbră dacă nu se delimitează de “El Lider Maximo”. Va sta în umbra lui Filipescu așa cum a făcut și pana acum. I-a ascultat sfaturile până l-au dus la pierzanie.

Un mesaj de mulțumire a venit de la Viorel Ivanciu, șeful de la Municipiu al PNL. Dacă citim printre rânduri ne dăm seama că a recunoscut greșeala. De acord cu cele semnalate însă noi le spunem celor de la PNL că nu vor mai câștiga în veci cu Ivanciu la “timonă” și schimbarea trebuie începută cu el!

Urmează alte alegeri. De această dată cele parlamentare. Destul de dificile pentru PNL Călărași. Au însă un “AS” în mânecă de care trebuie să profite, un câștigător 100%. L-au avut și la locale dar și-au bătut joc de el. Vă dăm un sfat: grăbiți-vă, e posibil să-l pierdeți și o să dați vina tot pe PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *