Ivanciu vrea să danseze Jerusalema sau Pinguinul?!

Actualul președinte al Organizației Municipale PNL Călărași, Viorel Ivanciu a transmis un mesaj peneliștilor prin intermediul ziarului Realitatea din Călărași.

Lucrurile sunt foarte clare în politica locală de la Călărași. Am observat cu toții ce s-a întâmplat după seara de 27 septembrie.

Echipa Iliuță & Co i-a bătut pe peneliști (aceștia fiind ca și siguri de victorie, unii dintre lideri chiar infatuați) ca la Rovine. Practic, a fost o lecție pentru liderii din PNL care l-au alungat pe Iliuță din partid, șicanându-l în fel și chip!

Trecând peste acest subiect, Viorel Ivanciu, unul dintre „vinovații” acestor rezultate dezastruoase pentru PNL pe plan local, mai are câteva „zvâcniri” pe ici pe colo, ținând neapărat să atragă în continuare atenția publică.

Încă nu concepe că este momentul să plece acasă și să-i lase pe alții să redreseze partidul.

,,(…) Rezultatele pe mine mă obligă să fac un pas în lateral, însă doar cu o singură condiție: cu oameni devotați care au arătat de-a lungul vremii loialitate partidului și membrilor săi, nu doar către propria persoană. Vă rog, așadar, dragi colegi, să țineți cont că orice decizie pe care o vom lua împreună trebuie să ne găsească uniți în viitoarele întreceri electorale„, a declarat pentru Realitatea din Călărași, Viorel Ivanciu.

Drept urmare, fostul viceprimar de Călărași cu 0 (zero) proiecte în 4 ani pentru municipalitate, Viorel Ivanciu face un pas „în lateral” (?!) și nu în spate, așa cum ne așteptam cu toții și cum ar fi fost firesc și deontologic după dezastrul de la alegeri. Oare, Ivanciu își dorește să învețe pașii de la Jerulasema cu „pasul în lateral” pe care a spus că îl face sau rămâne cumva la vechiul… ”Pinguin”? Credem că i s-ar potrivit mai bine…

 

La Primăria Călărași, PSD are 9 mandate de consilieri locali iar PNL doar 7. În Consiliul Local au mai intrat; Pro România, PMP cu câte 2 mandate și USR un singur mandat. 

În urma rezultatelor finale ale Biroul Electoral de Circumscripție Județean Călărași, Vasile Iliuță (PSD) a câștigat șefia CJ cu- 44,58%. Pe locul doi s-a clasat Valentin Barbu (PNL-USR) – 39,92%, urmat de Simona Vlădica (PMP) – (5,68%) și Răzvan Meseșeanu (PRO România) – 4,23%.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *