FUNDENI: Sala de sport de 1,5 milioane euro

Comuna din apropiere de Bucuresti se va bucura de cea mai moderna sala de sport din judetul Calarasi.

Pentru cine traieste cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri, victoria lui Vasile Iliuta la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Calarasi a venit in mod firesc. Diferenta dintre social-democratul ce a schimbat fata judetului si Valentin Barbu a fost uriasa, motiv pentru care speculatiile nu isi mai au locul.

Cu Iliuta in frunte, calarasenii merg spre progres, indiferent ca locuiesc in mediul urban sau in mediul rural. Avem, de exemplu, un drum care pleaca de la Curcani, de langa Oltenita, si ajunge la Fundulea, la Autostrada A2. Practic, locuitorii din zona de vest a judetului, atunci cand se vor indrepta catre Litoral, vor merge numai pe asfalt si vor evita aglomeratia de pe Centura Capitalei.

Ce mai inseamna asta? Acces mai facil la locurile de munca din apropierea Capitalei pentru locuitorii comunelor Luica si Nana. Asta va duce la o viata mai usoara, la dezvoltare si liniste. Asta si-a dorit Vasile Iliuta si a reusit deja. Iar ceea ce va urma pana in 2024 va fi senzational.

Dar sa tineti cont ca actualul presedinte al CJ Calarasi are planuri pe termen lung. De exemplu, la Fundeni, se va amenaja o sala de sport cu 180 de locuri. Bugetul este de 1,5 milioane de euro, iar comunitatea locala va beneficia de o cladire ce va adaposti nu doar o suprafata de joc moderna, ci si vestiare la standarde europene, parcare, cabinet medical. Lucrarile sunt programate sa inceapa in 2022 si vor trebui predate beneficiarului in 2026.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *