ASU Poli – Dunărea Călărași, amânat din cauza cazurilor de COVID-19 de la echipa timișoreană

Meciul dintre ASU Politehnica Timișoara și Dunărea Călăraşi, programat să aibă loc vineri, de la ora 19:30, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în deschiderea etapei a 7-a a Ligii 2, nu se va desfășura.

Echipa gazdă are șapte cazuri de infectare cu coronavirus în urma ultimei testări, a intrat în izolare cu între lotul și stafful tehnic până luni, 12 octombrie, urmând atunci să se facă o nouă testare, astfel că se află în imposibilitatea de a desfășura partida cu Dunărea Călărași, scrie site-ul Liga 2.ro. În consecință, FRF i-a amânat jocul pentru o dată ulterioară.

Printre cei șapte infectați la Timișoara se numără Alin Ignea, Cristian Scutaru, Claudiu Pamfile, Denis Radu, Jose Casado și Doru Andrei.

Alami, ultima achiziție la Călărași

Saifeddine Alami Bazza a revenit la Dunărea Călărași, primul club din România pentru care a evoluat și unde s-a făcut remarcat în sezonul 2015-2016. Mijlocașul marocano-spaniol a jucat ultima dată la Rapid, echipă de unde Dunărea i-a mai adus în această campanie de achiziții și pe atacantul Valentin Alexandru (29 de ani) și mijlocașii Alin Cârstocea (28 de ani) și Sandro Djuric (26 de ani).

Dunărea Călărași i-a mai adus pentru acest sezon de Liga 2 pe: Teodor Caragea (mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (atacant, ex Axiopolis și Ripensia), Mădălin Calu (mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Sorin Sava (mijlocaș, ex Axiopolis), Alexandru Ciucur (mijlocaș, ex UTA), Andrei Mihăiescu (atacant, ex Steaua), Kamil Wiktorshi (fundaș, ex MKS Chojniczanka Chojnice / Polonia), Valentin Alexandru (atacant, ex Rapid), Cristian Bud (atacant, ex Minaur Baia Mare), Codruț Anghel (mijlocaș, ex Dacia Unirea Brăila), Adrian Bedea (mijlocaș, ex Minaur Baia Mare), Robert Candrea (mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Andrei Rus (fundaș, ex Petrolul), Alin Câstocea (mijlocaș, ex Rapid), Sandro Djuric (mijlocaș, ex Rapid) și Charles Acolatse (fundaș, ex Turris Oltul).

În noul sezon, Dunărea Călărași se află pe locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a cu 12 puncte din 5 meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *