Secția de Oncologie nu este închisă. Secția de Cardiologie este parțial relocată

Astăzi au apărut în spațiul public mai multe informații eronate legate de anumite secții din cadrul Spitalului Județean Călărași. 

Mai mulți medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Dr. „Pompei Samarian„ din Călărași au confirmat pentru publicația noastră faptul că o singură secție, cea de cardiologie este închisă pentru dezinfecție până miercuri 14 octombrie.

Pentru a lămuri foarte clar acest lucru, pe pagina de facebook oficială a Spitalului județean din Călărași a fost postat următorul comunicat: „Spitalul de Urgență Călărași continuă prin toate resursele pe care le are să asigure asistență medicală în condiții de siguranță tuturor persoanelor care au nevoie de acest lucru.

Secția de Oncologie nu este închisă. Am luat măsuri ca pacienții să primească îngrijiri în regim de spitalizare de zi.

Secția de Cardiologie este parțial relocată, fiind necesară o dezinfecție de nivel înalt, pentru a putea primi pacienți în condiții de siguranță maximă.
Persoanele care caută senzaționalul ar trebui să aibă decența să îl caute în altă parte.
Ne cerem scuze dacă unele dintre cadrele noastre medicale se mai îmbolnăvesc și pentru că trebuie să luăm măsuri drastice pentru a vă proteja.
Ne cerem scuze că nu putem fi timp de șase luni de zile sănătoși tun în condițiile în care suntem și noi oameni.
Mergem la piață, ne ducem copiii la școală și facem multe alte lucruri la fel de neobișnuite.
Ne cerem scuze că suntem doar oameni.
Ne-ar fi plăcut să fim roboți, să nu ne îmbolnăvim niciodată, să putem veghea la sănătatea dumnevoastră în fiecare moment.
Dar nu suntem„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *