Astăzi este zi de doliu la Călărași în memoria primarului Daniel Ștefan Drăgulin!

DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN

Astăzi, 14 octombrie 2020, este declarată zi de doliu local în municipiul Călărași, în memoria primarului Daniel Ștefan Drăgulin, cel ce s-a aflat în fruntea municipiului reședință de județ, timp de două mandate, în perioada 2012 – 2020.

Publicația ziarului EDIȚIA își exprimă regretul pentru trecerea în neființă al celui ce a fost înainte de toate omul Daniel Ștefan Drăgulin. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate! 

Ludovic Orban, Premierul României: „Am aflat cu nespusă tristețe că Dan Drăgulin, bunul nostru prieten a pierdut lupta cu COVID-19 în Spitalul Matei Balș. A fost infectat cu coronavirus, el n-a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu boala. Era un foarte bun om de administrație. Regret profund (…) Avea și alte probleme de sănătate, dar nu foarte grave. Dar acest virus atacă imprevizibil. Domnul Drăgulin era un om în putere, dar nu știi niciodată ce efecte are virusul. Am ținut legătura cu domnul Streinu Cercel, din nefericire s-a produs acest deznodământ (…) ”.

PNL Călărași: „Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!„.
Cătălin Predoiu, Deputat PNL Călărași / Ministrul Justiției: „Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Am aflat cu profund regret că prietenul și colegul meu Daniel Ștefan Drăgulin, cel care a fost Primar al Municipiului Călărași în ultimii opt ani, a încetat din viață după o grea suferință.
Îmi este foarte greu să scriu despre el la timpul trecut, a fost un om echilibrat, rațional și cu o dorință imensă de a mișca lucrurile spre bine.
Condoleanțe familiei îndurerate!„
Vasile Iliuță, președinte CJ Călărași: „Îmi exprim regretul pentru pierderea lui Daniel Ștefan Drăgulin, o veste care m-a întristat și care aduce fiecăruia dintre noi măcar un minut de reflecție.
Călărașiul este, de astăzi, mai sărac cu un OM valoros
Odihnă Veșnică…„
Marius Dulce, primar Mun. Călărași: „Cuvintele sunt de prisos și poate neînțelese de unii care cred că politica reprezintă totul. O să rămâi în amintirea mea ca un tată, bunic și soț devotat și mai presus de orice ca un OM valoros de care Călărașiul se desparte. Dumnezeu să te poarte în Lumină, Daniel Ștefan Drăgulin…„.
Marius Stroe, jurnalist: „Eu și primarul Daniel Drăgulin n-am reușit să fim prieteni. Dar am rămas oameni. De fapt, de azi, Dan este doar o amintire. Sau o bucată din istoria Călărașiului. Sau un tată care nu mai este, un soț care a lăsat un gol cât toată durerea lumii…
Credeam că după alegeri o să scriu despre ce și unde a greșit. Nici după ce am aflat că este bolnav, în spital, nu credeam că voi scrie un epitaf în loc de o analiză politică.
Dan ne-a dat o ultimă temă de gândire: Cât de nesemnificative sunt toate zvârcolirile de interese mărunte și orgolii în fața finalului implacabil!
Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline durerea familiei!„.
ADR Sud Muntenia: „Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia își exprimă profundul regret pentru dispariția primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, personalitate marcantă a comunității călărășene.
Rămân în urma sa proiectele finalizate sau inițiate precum și sprijinul acordat regiunii din calitatea de membru al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în perioada 2012-2020.
Adresăm sincere condoleanțe familiei.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!„

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *