PSD / Dumitru Coarnă numărul 1 la Camera Deputaților! “Da, confirm!”

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România deschide lista PSD Călărași pentru parlamentare.

Partidul condus la Călărași de Vasile Iliuță l-a propus pe Dumitru Coarnă primul pe lista de Deputați pentru alegerile parlamentare din decembrie anul acesta. Coarnă a confirmat pentru publicația noastră acest aspect și așteaptă acum o decizie finală care va veni de la centru. Următorii pe listă la Camera Deputaților sunt: Cristian Sefer și Sorin Vrăjitoru, ambii deputați de Călărași.

“Da, confirm! Mai rămâne ca decizia finală să fie aprobată de către conducere. Organizația de la PSD Călărași m-a nominalizat marți. Astăzi (n.r. vineri, 16 octombrie), am avut o discuție cu președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, care m-a și propus în biroul executiv politic al PSD”, a spus, astăzi pentru DCNews, Dumitru Coarnă.

“Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputaților. Inițial, am înțeles că ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul președinte Vasile Iliuță, dacă lucrurile se vor întâmpla așa, să merg la Camera Deputaților, dintr-un singur considerent: e cameră decizională pe legile organice”, a explicat Dumitru Coarnă.

Dacă la PSD Călărași lucrurile par a fi clare în ceea ce privește candidații la parlamentare nu același lucru îl putem spune despre PNL Călărași. “Lupte grele” se dau acum pe ceea ce a mai rămas din partidul aflat acum în colaps pe plan local. O decizie de la centru a venit deja în ceea ce-l privește pe Cătălin Predoiu. Se pare ca acesta va deschide lista la Camera Deputaților, un parlamentar care reprezintă județul nostru o dată la 4 ani atunci când sunt alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *