Marius Dulce: „Ne apucăm de treabă!„

Marius Dulce, Primar al Municipiului Călărași

Consilierii Locali au depus astăzi jurământul. Marius Dulce este ales pentru prima dată Primar al Municipiului Călărași. 
Marius Dulce (PSD) și consilierii locali au depus astăzi jurământul în sala de ședințe a primăriei din Călărași. Evenimentul a fost unul special mai ales că după opt ani de „domnie„ a PNL, PSD a reușit să câștige alegerile județene dar și locale având în frunte un nou primar.
Marius Dulce, Primarul Municipiului Călărași a scris pe pagina sa personală de Facebook un mesaj la început de drum.
„Dragi călărășeni,
Astăzi am depus jurământul în calitate de primar al municipiului Călărași.
Îmi doresc să fiu un primar al fiecărui cartier și al fiecărui om care va avea nevoie de serviciile administrației locale.
Am creionat deja o strategie de comunicare cu dumneavoastră pe care o voi implementa cu succes pentru că nu vreau să ne vedem o dată la 4 ani, vreau să vă știu problemele și să le găsim rezolvările.
Voi fi prezent în stradă, voi verifica personal lucrările care se execută în municipiu, voi merge în școli pentru a afla doleanțele cadrelor didactice, voi analiza stadiul proiectelor și voi identifica alte axe pentru a atrage bani europeni către oraș. Ne apucăm de treabă!„, a fost mesajul noului Primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *