Scandal la USR și PLUS Călărași din cauza listelor la parlamentare!

USR-PLUS a pornit bine la Călărași însă doar până și-a băgat dracul coada, adică PNL.

Alianța USR Plus nu există la Călărași. Pe mai marii de la București nu-i interesează ce se întâmplă la noi pe plan local cu aceste partide. La alegerile locale din septembrie, USR-ul de la Călărași s-a aliat cu PNL crezând în acest fel că vor câștiga alegerile. Ba mai mult, USR pe plan local și-a retras candidatul la Primăria Călărași motivând niște probleme personale. Practic, useriștii au mers pe mâna lui Răducu Filipescu, „artizanul„ alegerilor pierzătorul cel mai mare din bătălia pe Călărași. PLUS-ul a mers separat în campanie cu Luminița Bob dar „alianța„ USR-ului cu PNL le-a adus acestora câțiva consilieri. În județul Călărași, USR a obținut mandatul a 18 consilieri locali și 4 județeni. În Consiliul Local Călărași USR este reprezentat de Costin Mirescu iar la CJ: Amelia Giurcan, Cristian Eremia, Valentin Popa și Angelica Petcu.

Alegerile locale au trecut iar acum USR se pregătește de parlamentare. De ce doar USR? Pentru că PLUS-ul se retrage din această „competiție„ și va sta deoparte. Înainte de validarea listelor, PLUS l-a propus la Camera Deputaților pe omul de afaceri, Marius Căprilă însă Amelia Giurcan, șefa useriștilor dar și alți „aghiotanți„ nu au fost de acord cu acest lucru fapt pentru care USR și-a pus candidații lor pe liste.

Este cât se poate de clar faptul că Amelia Giurcan, șefa USR pe Călărași nu știe să-și „vândă„ marfa. În acest context, USR nu va avea viață lungă pe plan local, consilierii deja aleși urmând să facă „jocurile„ altor grupuri de interese. „O Românie fără hoție!„

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *