CJ Călărași / Ion Samoilă și Mihăiță Beștea sunt cei doi vicepreședinți

Consiliul Județean și-a ales astăzi cei doi vicepreședinți. Este vorba de Ion Samoilă și Mihăiță Beștea, ambii din cadrul PSD Călărași.

Consilierii județeni au ales astăzi prin vot cei doi vicepreședinți ai CJ Călărași. Ion Samoilă a fost ales cu 16 voturi în vreme ce Amelia Giurcan (USR-PNL) a obținut 15. Mihăiță Beștea este cel de-al doilea consilier județean cu 16 voturi în vreme ce Răzvan Meseșeanu de la Pro România a obținut 15.
Dacă despre Ion Samoilă știm că este un politician de marcă al PSD Călărași aflat pe scena politicii locale încă din anii 90 despre Mihăiță Beștea am aflat faptul că deține un C.V. impresionant. Din Oltenița de fel, Beștea are diplomă de master în managementul securităţii şi sănătăţii în muncă. Este licențiat în științe juridice și a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza„ din București. A fost Inspector Șef la ITM Călărași și subprefect din 2017 până în prezent.

Vasile Iliuță: „Astăzi este o zi importantă pentru județul Călărași și Consiliul Județean. Au fost aleși cei doi vicepreședinți. Sunt din Partidul Social Democrat care are 15 consilieri județeni în cadrul CJ din 30 aleși, USR-PLUS și PNL au împreună 13 iar PRO România doi consilieri. În concluzie, PSD deține majoritatea în Consiliul Județean. Cei doi vicepreședinți sunt: Samoilă Ion și Mihăiță Beștea. În momentul de față ne vom concentra la ceea ce avem de făcut. Avem mult de muncă la consiliul județean, peste 28 de proiecte cu o valoare care depășește 100 milioane de euro și vrem să mai accesăm anul viitor alte proiecte„.

În acest moment, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță are de astăzi doi vicepreședinți din același partid „cu acte în regulă„. Un singur lucru ne-a atras atenția la ședința de astăzi și anume faptul că PNL un partid care a dominat scena politică 12 ani la Călărași nu a avut un candidat la funcția de vicepreședinte mergând pe mâna Ameliei Giurcan de la USR. „PNL se află într-o reformare și va rămâne așa și după parlamentare. Nu au un lider care să-i conducă. Ei sunt conduși acum de un ministru secretar de stat, numit interimar (Emil Dumitru) care nu are o experiență politică„, a afirmat astăzi în cadrul unei conferință de presă președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *