Nicolae Dragu (PSD) și Liviu Coman (PMP) sunt cei doi viceprimari!

Astăzi, în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul Primăriei Călărași au fost aleși cei doi viceprimari de Municipiu.

Nicolae Dragu de la Partidul Social Democrat și Liviu Coman de la Partidul Mișcarea Poulară sunt cei doi viceprimari ai Municipiului Călărași. Alegerea nu a fost una ușoară pentru PSD, partid care deține în acest moment majoritatea la Consiliul Județean. S-au dus „lupte grele„ la Municipiu pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar. Dacă în cazul lui Nicolae Dragu, lucrurile erau deja aranjate nu același lucru l-am putea spune pentru Liviu Coman. PMP a reușit după alegerile locale să obțină doi consilieri. Liviu Coman, candidatul lor la Primăria Călărași a primit votul de încredere din partea majorității și a fost ales viceprimar. Pentru acest post s-au mai dus negocieri cu: Viorel Ivanciu, Dragoș Coman (ambii PNL) și Alexandru Chiriță (PRO România).

Numirea celor doi pe aceste funcții a fost imediat contestată de PNL și USR. Cele două partide care au pierdut majoritatea în Consiliul Local au invocat faptul că PMP-ul ar fi „bătut palma„ cu PSD-ul la Călărași. Noi le reamintim celor de la USR că ei au fost primii care au „jucat pe fals„ la locale mergând braț la braț cu PNL Călărași iar acum, tot ei „latră„ pe facebook.

Nicolae Dragu a fost Primar al Municipiului Călărași și are o vastă experiență în administrație. Liviu Coman este născut la Curtea de Argeș în 1962 este căsătorit și are o fată studentă la UMF Carol Davila. Coman este de profesie inginer silvic și a deținut mai multe funcții de conducere la Ocolul Silvic Călărași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *