PSD / Nicușor Cionoiu : “Din Parlament, noua echipă a PSD Călărași va fi alături de fiecare călărășean”

Nicușor Cionoiu, candidatul PSD Călărași la Senatul României.

Cine sunt?

Sunt Nicușor Cionoiu, candidatul PSD Călărași la Senatul României. Am 54 de ani. M-am născut și am crescut în inima Băraganului, la Călărași. Am absolvit Facultatea de Construcții din București și timp de 18 ani am condus o multinațională. Experiența de management m-a ajutat să dezvolt o companie, ce oferă astăzi locuri de munca pentru 140 de angajați, oameni care contribuie la dezvoltarea infrastructurii în județul Călărași.

De ce candidez?

Din Parlamentul României sunt convins că voi reuși să-i protejez mai bine pe oamenii care muncesc și pe antreprenorii români. Ei sunt cei care mișcă, dezvoltă și hrănesc România. Sunt oameni cărora statul trebuie să le fie partener, nu dușman. Sunt oameni a căror muncă trebuie respectată și plătită corect, la justa valoare.

Din Parlament, noua echipă a PSD Călărași va fi alături de fiecare călărășean. Împreună cu președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuta, împreună cu primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce, vom pune județul pe harta dezvoltării și a bunăstării. Trebuie să construim frumos și durabil aici, la noi acasă, în Călărași.

PSDCălărași are soluțiile, forța, determinarea și cunoștințele necesare să aducă bunăstare pentru toți călărășenii”.

 

Material realizat de Ziarul Ediția de Călărași la comanda PSD, filiala Călărași CUI MF: 11200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *