Raluca Maria Caraion: “Implicarea tinerilor face diferența”

Raluca Maria Caraion, candidat PNL la Senatul României

Raluca Maria Caraion, candidatul Partidului Național Liberal, Organizația Județeană Călărași, pentru Senatul României, este determinată să arate că tinerii pot face o schimbare prin implicare și inițiative politice. S-a alăturat liberalilor călărășeni încă din timpul studenției.

În 2007 devine membru activ al TNL Călărași. Apoi, în 2013 pune bazele organizației de studenți liberali călărășeni (CSL), în cadrul căruia reușește să realizele diferite activități și parteneriate cu studenții din toată țara. În 2019 se alătură Organizației Județene a Femeilor Liberale, planurile sale de viitor vizând o carieră politică bazată pe principii liberale solide.
Este absolventă a Colegiului Național ”Barbu Știrbei” Călărași – clasa specială de matematică. Studiile universitare le-a terminat ca șef de promoție a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității OVIDIUS Constanța. A obținut, ulterior, media 10 la examenul de disertație la Masterul în Didactică Matematică.
De asemenea, lucrează în ultimii doi ani de facultate în cercetare universitară, publicând și câteva lucrări științifice cu teme de geometrie non-euclidiană, dar și teme interdisciplinare fizică-geometrie, relativitate și fizică cuantică, sub coordonarea directă a Decanului Facultății de Matematică și Informatică, prof.univ.dr. Wladimir Georges Boskoff.
În anii de studenție, Raluca Maria Caraion intra în competiții universitare internaționale, în cadrul proiectelor Erasmus si Comenius, cu Universite de Pau(Franța), Universitatea din Leuven (Belgia), Universitatea Central Lancashire, Cipru (UCLan Cipru).
Raluca Maria Caraion a adus României medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică Comenius din Cipru, medalia de argint fiind câștigată, în același an, de actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan. Matematica nu este singura ei pasiune, pianul fiind studiat de Raluca Maria Caraion cu talent și dăruire. ”Vreau să cred că reprezint tineretul profesionist, onest, corect, cu principii și gândire liberală, un model de politician nou și diferit pe care călărășenii îl doresc în politică, un model pe care l-am conturat în campania elecorală de la locale când am candidat pentru un post de consilier local și am văzut, zi de zi, ce fel de oameni sunt doriți în politică. Sunt ferm convinsă că adevăratele proiecte de reformă legislativă, mai ales în ceea ce privește partea de educație și învățământ, domeniu în care activez de 13 ani, se pot realiza cu oameni implicați, curajoși și ambițioși, iar eu sunt sigură că îmi pot aduce aportul în acest domeniu.” – Raluca Maria Caraion, candidat PNL pentru Senatul României.

 

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *