PNL / Florin Drăgan: “Când vrei cu adevărat o schimbare, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți ridici standardele”

 

Fost președinte al Tineretului Național Liberal Călărași, Florin Drăgan reprezintă definiția liberalului autentic, fiind un antreprenor de succes care a cultivat spiritul de afaceri din familie.

Implicarea sa în politica liberală a fost constantă, reușind prin acțiunile întreprinse să dezvolte spiritul de echipă și să promoveze în rândul tinerilor călărășeni valorile și principiile liberale.

Adevărul este că Florin Drăgan este un om extrem de responsabil care, așa cum a performat în afaceri, o poate face și în Parlamentul României, acolo unde, alături de colegii liberali, candidați ai PNL Călărași, pot aduce în politica românească de pe malul Borcei o schimbare.

”În județul Călărași avem pentru cine să facem treabă, călărășenii așteaptă acest lucru de mult timp de la noi, mai ales de la generația tânără. Așa cum m-am implicat în afaceri, așa mă pot implica și în politică, mai ales că activitatea mea din mediul economic m-a făcut să înțeleg cu ce probleme se confruntă antreprenorii români. Am mulți parteneri de afaceri și știu că îmi pot încredința votul și responsabilitatea că inițiativele legislative, pe care le pot propune, pot aduce schimbări benefice mediului de afaceri și implicit și cetățenilor de a trăi mai bine. De aceea cred că responsabilitatea votului este foarte mare pentru că ne influențează viața în mod direct și nu mai trebuie să ne mulțumim cu puțin. Este vremea noastră a tinerilor pentru că ne dorim, știm și putem să DEZVOLTĂM CĂLĂRAȘIUL!”– Florin Drăgan, candidat PNL pentru Senatul României.

 

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *