PNL / Emil Dumitru: ,,Dezvoltarea reprezintă singura șansă de a ține tânăra generație acasă”

Emil Florian Dumitru, un călărășean cunoscut datorită activității desfășurate la nivel național, atât în asociații și federații agricole naționale, cât și în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deschide lista candidaților la Camera Deputaților, din partea PNL Călărași. Educația, definitivată cu un master în sectorul agricol, a fost împletită cu experiența profesională, dobândită în calitate de fermier în județul Călărași,
Pregătirea profesională continuă, seriozitatea, implicarea în problemele ce țin de dezvoltarea agriculturii au condus la un parcurs profesional, în acest domeniu, ocupând, de-a lungul timpului, funcțiile de: președinte al Federației Naționale Pro Agro, consilier în Ministerul Agriculturii, director-executiv al Organizației Naționale Interprofesionale Vitivinicolă, din decembrie 2019, și până în prezent, fiind secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

,,Am revenit în locul în care am crescut și m-am format cu gândul că dezvoltarea reprezintă singura șansă de a ține tânăra generație acasă. Agricultura reprezintă un sector de activitate foarte important, pentru un județ cu potențial extraordinar, așa cum este Călărași, punând accentul pe dezvoltarea industriei alimentare și crearea de noi locuri de muncă.
Proiectul nostru de dezvoltare se bazează pe fonduri europene și pe o strategie de dezvoltare unitară a tuturor localitaților din judetul Călărași. Agricultura va beneficia de fonduri europene consistente, în perioada următoare, atât pentru acordarea de subvenții pentru fermieri, cât și pentru investiții în infrastructura de irigații.
Deoarece accesul la sănătate este primordial, avem o strategie de finanțare a proiectelor, din fonduri europene, pentru redresarea şi dezvoltarea asistenţei medicale din mediul rural si orașele mici.
Administrațiile liberale au dovedit că au soluții și proiecte pentru cetățeni. Alături de guvernul Partidului Național Liberal și de colegii mei din Călărași voi iniția și pune în aplicare mai multe proiecte care vor dezvolta Călărașiul.
Am curajul să mă lupt pentru Călărași! “– Emil-Florian Dumitru, candidat PNL pentru Camera Deputaților.

 

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *