PSD / Dumitru Coarnă: „Poate le vine ideea ca polițiștii să patruleze online„

Dumitru Coarnă, Deputat PSD Călărași

Candidatul PSD Călărași la Camera Deputaților, Dumitru Coarnă a declarat zilele trecute în cadrul unei conferințe de presă că actualul Guvern a luat „măsuri aberante„ în gestionarea pandemiei. Președinte al Sindicatului Național al Poliției și Personalului Contractual (S.N.P.P.C.), Dumitru Coarnă a mai afirmat printre altele că în Ministerul de Interne există un deficit major în ceea ce privește cadrele active!

„Partidul Național Liberal continuă să practice o politică de austeritate cu rea credință. Bani sunt dar nu sunt folosiți că au profesioniști acolo… ei sunt profesioniști în furt! 10 miliarde de euro pe care Guvernul i-a împrumutat dacă mergem în facturi și le verificăm o să vedeți sum se fură banii cu factură… Sute de milioane de euro pe care le fură cu factură dar nu ies public să spună nimic! Vor să clasifice acest lucru, furtul la nivel înalt îl vor clasifica! Toată această activitate infracțională care este organizată la nivel de Guvern este protejată de către o mare parte a procurorilor din România! (…) Au câteva abordări ștințifico-fantastice. Mă gândesc la faptul că poate le vine ideea să patruleze polițiștii online!? O să vezi că la un apel la 112 o să vină online!? Sau intră pe Zoom! Poate să le vină această idee pentru că este criteriul fundamental al adevărului. Dacă privim spre siguranță publică o să vedeți că pe anul 2020 suntem pe minus la deficit 3000 de funcții, adică au încadrat 500 și au plecat 3000 de polițiști. Atenție mare! Deficitul real este de minus 30.000 de persoane în poliție și nu 8.000 cum spune domnul Vela care nu înțelege nimic ce se întâmplă. Numai în mediul rural avem un deficit de aproape 60 la sută și este scăpat de sub control din punct de vedere polițienesc și probabil o să le vină ideea să patrulăm online!„, a declarat Dumitru Coarnă.

Primul candidat pe liste la Camera Deputaților, Dumitru Coarnă a mai spus faptul că în momentul de față situația este scăpată de sub control.

„Această pandemie este tratată și a fost tratată total incorect de către actuala guvernare. Trebuia să testeze populația să vedem exact cum stăm și să intervenim acolo, să izolăm și să eliminăm acele focare… Acum totul este scăpat de sub control. Povestea asta cu să nu circuli între orele 23:00 și 05.00 este luată la cârciumă, cred pentru că nimeni nu mă poate convinge pe mine că acest virus circulă între acele ore de restricție. (…) Partidul Social Democrat are soluții pentru fiecare problemă în parte și a rămas singurul partid din România care încă mai pune în centrul politicilor sale, omul. 6 decembrie 2020 este un moment crucial. Veniți la vot și votați PSD pentru că este singurul partid care are forța necesară să țină piept acestor abuzuri comise de actuala guvernare.„, a mai afirmat printre altele, Dumitru Coarnă, candidatul PSD Călărași la Camera Deputaților.

 

 

 

Material realizat de Ziarul Ediția de Călărași la comanda PSD, filiala Călărași CUI MF: 11200020
Candidații PSD Călărași la Camera Deputaților

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *