PSD / Nicușor Cionoiu: “Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul”

Candidatul PSD Călărași la alegerile parlamentare din 6 decembrie de anul acesta, Nicușor Cionoiu a declarat în cadrul unei conferințe de presă faptul că Guvernul condus de Ludovic Orban este incapabil să gestioneze pandemia în momentul de față.

Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul! Incapabil să gestioneze pandemia, Guvernul minte ca să își ascundă incompetența. Guvernul Orban este ca o plagă, ce trebuie înlăturată. Nu se vindecă. Trebuie eliminată! Suntem aproape de colaps, se apropie iarna, nu avem vaccin antigripal obișnuit, medicii sunt epuizați, ATI-urile sunt sufocate, producătorii sunt alungați din piețe, sute de mii de copii nu au acces la educație, iar Guvernul este incapabil să găsească soluții.
Românii știu că liberalii mint. Văd dezorganizare, haos și bâlbâilei în fiecare zi. Incompetența se răspândește mai repede ca virusul. Acest guvern trebuie oprit! Stă în puterea noastră și a dumneavoastră să dăm României o șansă reală la dezvoltare”, a afirmat Nicușor Cionoiu, candidat la Senatul României din partea PSD Călărași. 

 

Material realizat de Ziarul Ediția de Călărași la comanda PSD, filiala Călărași CUI MF: 11200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *