PNL / Alin Drăgulin: “Sunt un călărășean născut și crescut în spiritul valorilor tradiționale”

Alin-Bogdan Drăgulin este unul dintre cei mai vechi liberali călărășeni parcurgând calea politică firească într-o ierarhie liberală. A pornit ca membru PNL din anul 2004, a devenit președintele TNL Călărași, apoi a ocupat funcția națională de secretar general al TNL și Diaspora.
De profesie inginer, Alin-Bogdan Drăgulin este subsecretar de stat la Ministeriul Mediului, Apelor și Pădurilor, acest domeniul urmând să stea în centrul viitoarei lui activități din Parlament.
Toată cariera politică și profesională s-a bazat pe valori autentice, tradiționale, liberale cultivate prin muncă și educație.

”Sunt un călărășean născut și crescut în spiritul valorilor tradiționale autohtone, educat și format ca om pe aceste meleaguri. Am intrat în politică de la 16 ani cu gândul că România trebuie să se despartă de trecut, de metehnele comunismului care, din nefericire, mai bântuie societatea noastră.
Cred în motivația călărășenilor de a trăi într-un spațiu al educației, civilizației și dezvoltării.
Așa cum știți, de data aceasta candidez acasă. Sunt la a doua candidatură pentru Parlamentul României, acum patru ani am candidat în București. Am convingerea că anul acesta șansa e de partea noastră, a tinerilor pentru că nicăieri nu e mai bine ca acasă” – Alin-Bogdan Drăgulin, candidat PNL pentru Camera Deputaților.

 

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *