Partidului Ecologist Român duce o luptă strânsă pentru a 3-a poziţie la alegerile parlamentare

Un sondaj realizat de Centrul de sondare ADS, la comanda Partidului Ecologist Român, arată că se duce o luptă strânsă pentru prima poziţie la alegerile parlamentare şi o luptă chiar mai strânsă între partidele mici pentru atingerea pragului electoral. Astfel, nu mai puţin de patru partide (UDMR, PMP, Pro România şi PER) se luptă pentru a depăşi pragul de 5%.

 

Intenţia de vot pe partide:

PNL – 31,2%

PSD – 27,3%

USR-PLUS – 12,5%

UDMR – 5,1%

PMP – 4,8%

Pro România – 4,6%

Partidul Ecologist Român – 4,3%

PPU-sl – 2%

Sondajul a fost realizat în perioada 11-18 noiembrie, prin metoda CATI, pe un eşantion de 1280 de persoane peste 18 ani (55% femei şi 45% bărbaţi). Prezenţa probabilă la vot este de 38%.

Candidatul Partidului Ecologist Român, filiala Călăraşi pentru funcţia de senator- Romeo Botoşineanu a declarat:

,, Rezultatul acestui sondaj nu ne surprinde dar ne obligă. Partidul Ecologist Român este o alternativă viabilă la actuala clasă politică. La Călăraşi, ne vom clasa pe locul trei în preferinţele călărăşenilor, garanţia succesului regăsindu-se în reacţiile cetăţenilor cu care interacţionăm zilnic în acţiunile noastre de campanie. Prin votul românilor, PER va intra în Parlament! Pentru o #RomânieSanătoasă#Ecologistă, pe 6 decembrie votați BRADUL! Alege #VIAȚA

Pentru o Românie sănătoasă alege #pozitia10 pe buletinul de vot.

Material realizat la comanda PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN – FILIALA CĂLĂRAȘI, CUI-MFC 11200031

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *