PSD / Corina Diaconu: „Toți copiii trebuie să aibă parte de tot necesarul pentru o educație mai bună în România„

Corina Diaconu, candidatul PSD Călărași la Senatul României

 

Educația copiilor este grav compromisă pentru că guvernul PNL a închis toate școlile, în totală contradicție, față de Europa.
Zeci de mii de firme sunt în faliment; peste 1,6 milioane de contracte de muncă au fost desființate
Producătorii români sunt izgoniți din piețe, în timp ce supermarketurile rămân deschise; agricultura națională e abandonată în fața calamităților, cu programele de sprijin tăiate – doar pentru că au fost lansate de PSD, fără despăgubiri și acum și fără piață de desfacere. Educația este iar o problemă majoră în România. Școala online este un proces care nu funcționează cum trebuie la noi în țară în această perioadă. Mulți copii defavorizați nu au accesul la educația cuvenită din mai multe motive: ori nu au tablete, internet, telefoane sau alte mijloace pentru o educație normală.
Corina Diaconu, candidatul PSD Călărași pentru Senatul României cunoaște foarte bine aceste probleme din mediul educațional mai ales că este și cadru didactic.
Subiectul crizei educaționale a fost abordat. Am fost aruncați în luptă, noi profesorii în acest sistem educațional online fără o pregătire temeinică anterioară. Guvernul s-a lăudat în acestă primăvară că facem performanță în condițiile în care nu le-am mai trăit până acum. Cine în lumea asta s-a născut învățat? Ne-am străduit să învățăm unii de la alții, am căutat pe internet soluții astfel încât să facem această predare mai eficientă. În realitate, situația este dramatică. În proporție de 70 % elevii nu pot învăța așa cum se facea la școală. Eu ca profesor nu reușesc să-i monitorizez pe elevii mei în același timp. (…) Majoritatea doleanțelor pe care le-am întâlnit în această campanie electorală duc spre aceleași dorințe: mărirea pensiilor a alocațiilor pentru că ne consultăm cu această criză sanitară dar și economică. Mai avem și criza învățământului. Toți copiii trebuie să aibă parte de tot necesarul pentru o educație mai bună în România. Trebuie să ieșiți la vot și să votăm această schimbare în bine! Trebuie să votăm echipa PSD care are toate mijloacele și soluțiile pentru rezolvarea acestei crize!„, a explicat Corina Diaconu, candidatul PSD la Senatul României.
Material realizat de Ziarul Ediția de Călărași la comanda PSD, filiala Călărași CUI MF: 11200020
Candidatii PSD la Senatul României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *