PSD / Cristian Sefer: „Gradul de reciclare este foarte scăzut, iar gropile de gunoi sunt încărcate excesiv„

Cristian Sefer, candidat PSD Călărași la Camera Deputaților:

„Susțin cu vehemență găsirea de soluții viabile pentru remedierea situației actuale privind protecția mediului și colectarea selectivă a deșeurilor.
Deși România are o reglementare legală care impune populației obligații de colectare selectivă, gradul de reciclare este foarte scăzut, iar gropile de gunoi sunt încărcate excesiv.
Sunt de acord cu obligativitatea colectării selective a deșeurilor, în schimb, consider că înainte de aplicarea unor sancțiuni pentru neîndeplinirea acestei obligații, trebuie luate măsuri de stimulare și sprijinire a populației.
Susțin demararea în regim de urgență a unor consultări între toți factorii implicați, atât a autorităților legislative și executive, cât și a reprezentanților asociațiilor de proprietari și ai firmelor de salubritate pentru identificarea de soluții viabile care să permită în mod real o colectare selectivă a deșeurilor.
Sunt convins că fiecare dintre noi ne dorim pentru noi și copiii noștri un mediu sănătos, nesufocat de gunoi și sunt sigur că suntem dispuși să facem un efort pentru a ajunge în acest punct, dar efortul nostru, al indivizilor, trebuie să întalnească și efortul autorităților pentru a fi eficient„.
Material realizat de Ziarul Ediția de Călărași la comanda PSD, filiala Călărași CUI MF: 11200020
Candidații PSD Călărași la Camera Deputaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *