PNL / Dragoș Coman : “Am susținut interesele călărășenilor”

Candidații PNL la alegerile parlamentare de la Călărași

Coman Dragos Florin – candidat PNL pentru Camera Deputaților:

Sunt un tânăr care a fost permanent implicat în dezvoltarea comunității care m-a format, educat și față de care am obligația de a da înapoi o parte din ceea ce am primit. Am susținut interesele călărășenilor, atât ca viceprimar, cât și acum, ca reprezentant al Guvernului. Ceea ce m-a definit în acțiunile mele a fost dorința de creație, de dezvoltare, a tot ce se află în jurul meu, fie că vorbim de oameni sau lucruri.
Unul dintre proiectele în care m-am implicat, recent, vizează dezvoltarea unei baze sportive moderne, multifuncționale, cum este Sala Sporturilor din Călărași, pentru că datoria noastră este să îi sprijinim pe toți cei talentați să devină performerii zilei de mâine. Performanța este cea care ne arată cât de implicați suntem în tot ceea ce facem, iar după acest criteriu mă voi ghida și în Parlamentul României, pentru că sunt un tânăr care va pune umărul, în continuare, alături de colegii din PNL, la dezvoltarea Călărașiului.
Doar atunci când construim în jurul nostru, avem pe ce ne baza, o lecție pe care e bine să o aplicăm, deopotrivă, în politică și în viață.”

 

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *