Cristian Iorga: “Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice”

Candidații PNL la alegerile parlamentare de la Călărași

Cristian Virgil Iorga, candidat PNL pentru Senatul României:

Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice. Țelul este ca plata taxelor și impozitelor, completarea formularelor, depunerea declarațiilor către administrațiile publice, să se poată realiza fără deplasarea cetățeanului la respectivele instituții. Deasemenea, autoritățile publice trebuie să emită documente cu semnătură electronică, transmisibile online, care pot fi valabile fără clasicele ștampile și semnături.
Voi face demersuri pentru crearea cadrului legislativ, astfel încât marii operatori de telefonie mobilă să fie motivați să ofere acoperire 3G și 4G în toate localitățile, cu precădere în mediul rural și în zonele de periferie ale orașelor, unde sunt încă probleme. Știu că în județul Călărași sunt cel puțin 3 localități unde nu este semnal în primărie, în școală și în dispensar.
Dezvoltarea României nu poate fi făcută fără energie. O Românie mai eficientă energetic, înseamnă o Românie cu facturi mai mici la utilități, cu surse mai puține de poluare.
Investițiile în infrastructura de digitalizare și eficientizare energetică a României sunt din categoria investițiilor care utilizează forță de muncă specializată, care generează noi locuri de muncă bine plătite. Astfel, tinerii călărașeni nu vor mai fi nevoiți să își părăsească județul, găsind aici locuri de muncă bine plătite, creându-se și premisele întoarcerii acasă a conaționalilor plecați la muncă în străinătate.”

 

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *