Emil-Florian Dumitru, președinte PNL Călărași: Facem o campanie bazată pe soluții și nu pe demagogie

Candidații PNL la alegerile parlamentare de la Călărași

Președintele Partidului Național Liberal-Filiala Călărași, Emil-Florian Dumitru, deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților.
PNL Călărași a intrat, de aproximativ două luni, pe un nou drum, odată cu schimbarea conducerii, dar și cu asumarea în fața călărășenilor de candidați tineri și profesioniști care să îi reprezinte cu dăruire și cinste în Parlamentul României.
Potrivit lui Emil Dumitru, campania liberalilor, atât la nivel național, cât și local, este una pozitivă, bazată pe soluții. Recent, într-o conferință de presă, liderul liberal călărășean a amintit de anul 2016 când românilor li se prezentau în mod demagogic minciunile construirii celor 8 spitale regionale până în 2020. Guvernul PNL a reușit în numai un an semnarea finanțării europene pentru 3 spitale, venind în fața românilor cu fapte.
Facem o campanie bazată pe soluții și nu pe demagogie, în care pe primul plan să punem oamenii. Suntem un guvern asumat și punem, înainte de toate, sănătatea oamenilor, care înseamnă investiții în infrastructura spitalicească. Nu venim să vă prezentăm slide-uri frumoase, cum au fost prezentate în 2016, cu 8 spitale regionale pe care am tot așteptat să le vedem și care nu s-au făcut niciodată. Noi suntem guvernul care face, avem 3 spitale regionale pe care le vom finanța, iar noi vă prezentăm o muncă reală, pe care am făcut-o într-un an foarte greu și din care unele rezultate se văd, iar altele se vor vedea.”, a punctat președintele PNL Călărași, candidat pentru Camera Deputaților.
Conform Programului de Guvernare ”Dezvoltăm România” al PNL pentru perioada 2021-2024, liberalii își asumă:
-Construirea a 3 spitale regionale la Iași, Cluj și Craiova și 10 unități sanitare noi și extinderi prin programele europene de finanțare;
-Reabilitarea și modernizarea a 25 spitale județene și 110 spitale orășenești
-Reabilitarea și modernizarea a 1.450 centre medicale în mediul rural.

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași
Executat de Ediția de Călărași
CUI 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *