Anunț public

NEACSU GABRIEL ALEXANDRU titular al proiectului “DEMOLARE IMOBILE EXISTENTE C1 SI C2, CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL P, IMPREJMUIRE SI UTILITATI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “DEMOLARE IMOBILE EXISTENTE C1 SI C2, CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL P, IMPREJMUIRE SI UTILITATI”, propus a fi amplasat in jud. Calarasi, Sos. Oltenitei, nr. 263, nr. cad. 23075, nr. cf. 23075.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Prezentul anunţ va fi publicat atat in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *