Vasile Iliuță: „Vom duce din nou echipa în Liga 1!„

Vasile Iliuță, președinte / Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a declarat în exclusivitate pentru Ediția.eu faptul că își dorește o nouă promovare în Liga 1 cu Dunărea Călărași. 

Apele încep să se limpezească la Dunărea Călărași, formație care activează în Liga a 2-a, asta după ce au fost achitate la finele anului trecut anumite datorii către jucători și staff-ul tehnic. Situația financiară a clubului se stabilizează iar președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a anunțat că își dorește din nou Dunărea în Liga 1 așa cum s-a întâmplat în sezonul 2018-2019 atunci când echipa locală a promovat pentru prima dată în istoria clubului. Pe 2 iunie 2018, orașul Călărași a intrat în istoria fotbalului românesc obținând pentru prima dată promovarea în Liga 1 dar și trofeul Ligii a 2-a. „Avem un lot competitiv! Un antrenor cu o mare experiență care știe ce înseamnă marea performanță. Vreau să ducem din nou echipa în Liga 1! Suporterii să aibă încredere și să fie lângă echipă„, a spus pentru Ediția, Vasile Iliuță.

Elevii lui Pustai sunt în cantonament

Lotul echipei de pe malul Borcei se află într-un stagiu centralizat la Tărlungeni (Brașov). Pregătirea se desfășoară în perioada 18-30 ianuarie sub supravegherea tehnicianului Cristian Pustai și a secunzilor săi. „Profesorul„ are la dispoziție 28 de jucători printre care și noile achiziții: Bodo Kanda (ultima dată la Concordia), Luca Tache (Under 19) și Cristian Pușcaș, ultima dată la Turris.

În cantonamentul montan, Dunărea va disputa și două partide amicale. Pe 21 întâlnește ACS Tâmpa Brașov, pe 28 ianuarie de la ora 11:00 va juca în compania colegei de serie, Petrolul Ploiești.

PORTARI: Răzvan Began, Stefan Krell, Ionuț Alexandru.

FUNDAȘI: Ionuț Sîrbu, Ionuț Țenea, Andrei Rus, Bogdan Șandru, Ariel Lopez, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu.

MIJLOCAȘI: Charles Acolatse, Saifeddine Alami, Teodor Caragea, Alin Cârstocea, Luca Tache, Alexandru Ciucur, Cristian Pușcaș, Saifeddine Alami, Mădălin Tudoran, Adrian Bedea, Sorin Sava, Mădălin Calu.

ATACANȚI: Cristian Bud, Robert Ganea, Valentin Alexandru, Bodo Kanda, Marius Fotescu, Costin Petre.

Dunărea Călărași a încheiat anul 2020 pe locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a cu 24 de puncte iar primul meci oficial din 2021 este programat pe 20 februarie cu Farul Constanța la Călărași pe arena „Ion Comșa„. Echipa de pe malul Borcei este calificată și în optimile Cupei României acolo unde ar fi trebuit să întâlnească Turris Turnu Măgurele formație care s-a retras din competițiile sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *