Sediul AJF Călărași a fost evacuat! Grama: „A venit vremea să dezlegăm nodurile intereselor„

Primăria Călărași a emis astăzi un comunicat în care cere Asociației Județene de Fotbal Călărași să elibereze spațiul deținut de AJF în incinta bazei sportive „Navrom„. 

„Casa albă a fotbalului județean„, așa cum a fost numită ea, actualul sediu al AJF își desfășoară activitatea în incinta bazei sportive „Navrom„ din anul 2006. Pe vremea regretatului Bratu Cațaros, Asociația a încheiat un contract cu titlu gratuit de folosință cu Primăria Călărași. Acest contract a fost sistat în 2015 în baza „Hotărârii Consiliului Local Nr. 67„ atunci când a fost „revocat„ urmând ca sediul și stadionul să intre într-un proces ce modernizare printr-un proiect al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.). Din 2015 și până în prezent, AJF Călărași nu a deținut niciun contract de închiriere, locațiune sau comodat cu Primăria Municipiului Călărași.

„In cursul zilei de 18.01.2021, Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi a fost somata in scris de catre Primaria Mun. Calarasi pentru a elibera spatiul din str. Dobrogea nr. 2, loc. Calarasi (stadion NAVROM), spatiu in cadrul caruia ne-am desfasurat activitatea din anul 2006 pana in prezent. Termenul de evacuare a fost stabilit pentru data de 25.01.2021.
In momentul in care vom dispune de un alt spatiu pentru a ne putea continua activitatea, va vom comunica adresa noii locatii„, a sunat anunțul AJF Călărași de astăzi de pe pagina de socializare.
Grama:Nu ne jucăm nici de-a prietenia, nici de-a asociația sportivă fără activitate„
Eduard Grama, administrator public / Primăria Călărași

Contactat telefonic de către redacția noastră, Eduard Grama, administratorul public al primărieie Călărași a explicat situația. „Sunt fericit să văd că AJF Călărași face informări, fie ele și la mânie. Primăria Călărași respectă legea și deciziile pe care Consiliul Local le adoptă. Nu ne jucăm nici de-a prietenia, nici de-a asociația sportivă fără activitate. A venit vremea să muncim și să dezlegăm nodurile intereselor de orice fel. În altă ordine de idei observ că domnul Ivanciu Viorel a devenit fan activ al comentariilor pe facebook. Mă așteptam să-l văd reclădind PNL-ul ca pasărea Phoenix, însă el rămâne tot un graure care ciupește bobul bun„, a declarat în exclusivitate pentru Ediția.eu, Eduard Grama.

În încheiere ne întrebăm cum de au lăsat autoritățile locale să-și desfășoare AJF Călărași activitatea fără să achite măcar 2 lei într-un spațiu atât de mare? Care au fost interesele politice și cine a beneficiat de pe urma acestei „ghidușii„? Poate primim un răspuns chiar de la un fost lider politic al PNL, menționat mai sus de Eduard Grama. Are curaj?

Foto: Revocarea contractului cu titlul gratuit:
Adresa de la Primăria Călărași în care se cere evacuarea cu data de 25.01.2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *