Dunărea se califică în sferturile Cupei României!

AFC Dunărea Călărași

Trupa lui Cristian Pustai se califică în sferturile Cupei după ce edversarul din „optimi„ a anunțat oficial că nu se prezintă la meciul programat pe 9 februarie.

Clubul călărășean a primit oficial o adresă prin care cei de la Turris Turnu Măgurele au anunțat că se retrag din toate competițiile. În acest caz, Dunărea se califică în faza următoare din cadrul Cupei României iar meciul programat pe 9 februarie la Călărași contra celor de la Turris nu se mai dispută.

Dunărea Călărași a mai atins performanța de a ajunge în sferturi în sezonul 2018-2019. Călărășenii au trecut atunci de FCSB pe arena „Ion Comșa„ cu scorul de 2 – 1.

Meciurile din faza 8-imilor de finală ale Cupei României:

marți, 9 februarie
Dunărea Călărași – Turris Oltul Turnu Măgurele 3 – 0 (n)
Petrolul Ploiești – Politehnica Iași, ora 20:30

miercuri, 10 februarie
Farul Constanța – Chindia Târgoviște, ora 14:30
Universitatea Cluj – UTA Arad, ora 17:15
Dinamo – FCSB, ora 20:30

joi, 11 februarie
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaș, ora 15:00
ASU Politehnica Timișoara – Astra, ora 17:45
FC Botoșani – Universitatea Craiova, ora 20:30

În altă ordine de idei, călărășenii au disputat vineri, 5 februarie un test de verificare pe arena „Ion Comșa„ în fața celor de la Rapid 1923. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2 iar golurile Dunării au fost marcate de Bodo Kanda și Alexandru Ciucur. Până la primul duel oficial al anului programat pe 20.02 cu Farul Constanța, elevii lui Pustai vor mai juca un meci amical cu Unirea Slobozia, colega de serie pe 13 februarie la Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *