PNL / Prima conferință de presă după „epoca„ Filipescu

Emil Dumitru (stînga), Ciprian Pandea, dreapta

„Suntem într-o reconstrucție și vă asigur că peste 4 ani vom câștiga Consiliul Județean și Primăria„.

Vineri, 5 februarie, la aproape 4 luni de la ultima conferință cu presa locală, Emil Dumitru, deputat de Călărași și senatorul Ciprian Pandea au susținut prima conferință la sediul PNL Călărași.

Emil Dumitru este președintele interimar al PNL Călărași și și-a exprimat public nemulțumirea față de rezultatul alegerilor slabe pe care PNL le-a obținut în județul Călărași. „Noi suntem într-o analiză unde am avut rezultate foarte slabe și ne deplasăm în teritoriu. Eu spun că în condițiile în care PNL a pierdut Consiliul Județean și Primăria Călărași a fost greu să obținem un scor strâns ca cel de la locale. Mă nemulțumește acolo unde avem primari în funcții iar rezultatele nu au fost cele așteptate. Cu toatea astea am obținut un scor de 29% și puțini dintre adversari ne-au dat această șansă. Suntem într-o reconstrucție și vă asigur că peste 4 ani vom câștiga Consiliul Județean și Primăria„, a spus printre altele, Emil Dumitru.

Ciprian Pandea, cel mai tânăr Senator de Călărași a afirmat în cadrul conferinței de presă care sunt intențiile sale pentru dezvoltarea județului nostru.

Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu o parte din primarii din județul Călărași la Compania Națională de Investiții pentru ca județul nostru să beneficieze de o serie de investiții. De asemenea vom avea investiții pentru mediul sanitar și aici vreau să vă spun că domnul primar al Municipiului Oltenița (Costinel Milescu) va demara lucrările pentru un corp nou (…). Așa cum am anunțat pe pagina mea de facebook, plățile prin PNDL se vor efectua în funcție de cererile de rambursare iar fiecare primărie în parte o va face către Minister. Aceste fonduri nu se dau în funcție de culoarea politică ci în funcție de stadiul lucrărilor (…). Am stabilit ca în perioada următoare în județul Călărași să ajungă o sumă de bani în ceea ce privește proiectele cel puțin atât cât am avut pe PNDL 2. Domnul Ministru al Dezvoltării, după anunțul bugetului va face o vizită în Județul Călărași. I-am propus comuna Dragalina pentru că acolo sunt multe investiții prin PNDL și vom avea discuții cu toți primari din județ ca să dăm dovadă de faptul că noi suntem deschiși către dezvoltare„, a afirmat senatorul Ciprian Pandea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *