Generalul Stoica a predat “drapelul” Prefecturii lui Valentin Barbu

PNL Călărași a anunțat pe Facebook cine va fi noul Prefect de Călărași. Este vorba despre Valentin Barbu, fost candidat la șefia CJ care îl înlocuiește pe generalul în rezervă, Marian Stoica. 

După ce au pierdut Consiliul Județean și Primăria în favoarea PSD, câțiva peneliști rămași pe “filiera” lui ex Lider Maximo (Răducu Filipescu) și-au găsit de lucru la Prefectură, instituție publică aflată sub comanda guvernului.

Pe domnul Valentin Barbu îl cunoaștem foarte bine. Are o carieră politică de… invidiat!

Nu mai e o noutate pentru nimeni ca V. Barbu a stat “cuminte” și a făcut doar ce i-a spus Răducu, cel care l-a aruncat în luptă pentru șefia CJ!

Este “sluga”, pardon, a crescut sub „aripa„ fostului lider de partid, Răducu Filipescu. A fost mai tot timpul foarte „activ„ prin penele-ul de la Călărași și după ce a stat vicepreședinte prin Consiliul Județean a fost aruncat în luptă directă cu Vasile Iliuță la alegerile locale pentru șefia CJ. Evident că a pierdut această bătălie și s-a angajat până nu demult la Primăria Dragalina. Pentru domnia sa chiar s-a înființat un post de administrator public peste noapte!

Lucrurile s-au schimbat acum pentru domnul Valentin Barbu. Nu mai este nevoie să mai facă naveta de la Călărași la Dragalina. Și-a găsit un scaun călduț chiar în fruntea Prefecturii. Este evident faptul că din acea poziție va „ataca„ orice demers al PSD Călărași.

Așa că, suntem foarte curioși să vedem cum se descurcă Barbu în noua activitate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *