Dunărea – Dinamo / Cristian Pustai: „Noi avem șansele noastre și așteptăm cu optimism acest duel„

Dunărea Călărași întâlnește FC Dinamo București în sferturile Cupei României Timișoreana.

Tehnicianul călărășenilor, Cristian Pustai a prefațat întâlnirea din luna martie a acestui an de la Călărași cu Dinamo și spune care sunt șansele echipei de pe malul Borcei. „Așteptăm sfertul de semifinală a Cupei cu încredere. Se va juca la Călărași… după cum s-a extras din urnă în momentul în care a fost extrasă Dinamo era singura variantă să mai jucăm la Călărași așa că pe undeva un ochi a zâmbit, dacă am putea spune așa iar faptul că vom juca cu Dinamo este o mândrie pentru oraș. Dinamo reprezintă un brand, o echipă în revenire sportivă, acum… partea cealaltă pe care o au, greutățile financiare pe care le întâmpină probabil că nu va influiența atât de mult partea sportivă pentru că este un mod de a juca în Cupele Europene„, a afirmat profesorul Pustai.

Antrenorul Dunării a mai adăugat faptul că Dunărea va avea un început de foc în Liga a 2-a, fiind o favorită la promovare dar își va juca șansa până la capăt pentru atingerea obiectivului și vede în acest moment Universitatea Craiova o candidată serioasă la câștigarea Cupei. „Dacă reușești să câștigi Cupa României și nu sunt foarte multe meciuri pentru orice echipă de Liga 1 este un obiectiv realizabil. Noi avem șansele noastre și așteptăm cu optimism acest duel pentru că am atins cea mai înaltă performanță a clubului și încercăm să mergem mai departe. Sigur că va fi un meci greu. Vom veni după o deplasare lungă de la Reșița și urmează duelul cu Ripensia. Ne interesează foarte mult și aceste meciuri pentru că sunt doar 6 după care se trage linie și se stabilește play-off-ul Ligii a 2-a. Cupa României este o competiție destul de surprinzătoare. Favorite ar fi echipele ddin Liga 1 însă vedeți că sunt mai multe echipe de Liga a 2-a. Să spunem că la ce echipe sunt acum și dacă ne uităm în clasamentul Ligii 1 o favorită ar fi Craiova„, a încheiat Cristian Pustai.

Până la întâlnirea din Cupă, Dunărea își reia aventura în Liga a 2-a. Primul duel va avea loc sâmbătă, 20 februarie de la ora 12.30 pe stadionul Ion Comșa din Călărași cu Farul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *