FRF / Răzvan Burleanu: „Ne bucurăm să avem 3 baze sportive în județul Călărași„

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu se află într-o vizită de lucru în județul Călărași. 

Răzvan Burleanu este prezent în județul Călărași pentru a vizita mai multe localități unde urmează să se facă mai multe investiții în infrastructura sportivă prin Compania Națională de Investiții. După ce a vizitat orașul Lehliu-Gară și localitățile Dragalina, Modelu și Borcea, Răzvan Burleanu a ajuns și în orașul de pe malul Borcei iar astăzi va fi prezent în Oltenița.

La Călărași, Răzvan Burleanu a acceptat invitația președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță și a vizitat împreună cu domnia sa câteva obiective care urmează să dezvolte infrastructura sportivă. „Suntem într-o vizită în județul Călărași. Ne-am oprit mai întâi la Lehliu-Gară după care am vizitat câțiva copii de la Liceul cu program sportiv din Dragalina, am fost într-o vizită și în localitatea Borcea iar acum am răspuns invitației domnului președinte de Consiliul Județean, Vasile Iliuță să ajungem și la Călărași iar mâine (nr. azi) vom merge și la Oltenița„, a afirmat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a mai declarat faptul că în județul Călărași vom avea 3 baze sportive prin Compania Națională de Investiții. „Încercăm să convingem pe cât posibil reprezentanții tuturor autorităților locale că fotbalul este un fenomen social, iar dacă fotbalul ne asumăm că este un fenomen social cu toate valorile sale sociale și comunitare și astăzi când vorbim despre acest lucru trebuie să înțelegem că nu mai puțin de 300 de mii de români sunt legitimați în toate competițiile fotbalistice din România de aici și această necesitate în ceea ce privește investițiile în infrastructură. Ne bucurăm că după aproximativ 4-5 ani de eforturi, anul acesta Compania Națională de Investiții C.N.I. va reuși să livreze după cum și-a stabilit ca și obiectiv cel puțin 40-50 de baze sportive și ne bucurăm să avem 3 baze sportive în județul Călărași. Acest lucru contează foarte mult pentru că în general fotbalul, mai ales după Revoluție a suferit foarte mult în ceea ce privește investițiile în infrastructură. Este rolul nostru, al FRF să facem tot ceea ce este posibil să inspirăm un număr cât mai mare de copii să joace fotbal„, a declarat la Călărași, președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *