Bogdan Mihai: „Azi am întâmpinat prima familie de medici care s-a alăturat proiecției noastre„

Managerul Spitalului Județean de Urgență, Bogdan Mihai a început de câteva luni să aducă la Călărași noi medici și să asigure acest deficit pentru sistemul sanitar greu încercat în ultimii ani. În cadrul unei conferințe de presă, managerul Bogdan Mihai a afirmat faptul că a reușit să suplimenteze acest deficit cu 10% și va continua să pună în aplicare acest proiect. Astăzi, managerul a anunțat venirea unei noi echipe de medici la SJU Călărași.

„Un început de săptămâna aparte. Azi am întâmpinat prima familie de medici care s-a alăturat proiecției noastre pentru viitor. De azi, domnul doctor Ionică Adrian, medic specialist chirurg, și doamna doctor Ionică Ioana Luissa, medic specialist gastroenterolog, vor face parte din echipa noastră, întregind colectivul din Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi. Doi medici tineri, doi oameni deosebiți, alături de care putem proiecta viitorul. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!„, a anunțat managerul Bogdan Mihai pe Facebook.

Lipsa medicilor este o problemă destul de mare chiar și la nivel național iar pe plan local, managerul Bogdan Mihai încearcă să găsească soluții. „105 medici printre care nouă sunt rezidenți. Am reușit în câteva luni de zile să creștem un indicator foarte important și mă refer la numărul de medici cu 10%. Mai avem discuții și pe alte zone pentru a stabiliza situația deficitară. Suntem în discuții cu o echipă de medici cardiologi dar nu ne facem planuri până când nu-i vedem în spital (…) . Totul se face pas cu pas pentru că asistăm la un sistem care nu a suferit schimbări majore în ultimii ani„, a spus Bogdan Mihai într-o conferință de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *