Eduard Grama: „Avem proiecte care sunt demarate și se află în licitație„

Eduard Grama, administrator public, Primăria Călărași

Administratorul public din cadrul Primăriei Călărași, Eduard Grama a declarat în cadrul emisiunii „Aici și acum„ de la Stil FM radio faptul că proiectele implementate de administrația locală sunt în desfășurare.

„În momentul de față putem spune că formăm o echipă și mă refer la proiectele care sunt acum în derulare la Consiliul Județean și Primăria Călărași. Avem proiecte comune care sunt demarate și se află în licitație la nivel de municipiu pentru că aici avem o prioritate. Avem nevoie de o infrastrucură în acest oraș, rețeaua de apă și canal trebuie pusă la punct. Așteptările sunt foarte mari. Au trecut 4 luni de la alegerile locale și oamenii așteaptă ca lucrurile să se întâmple ieri. Suntem contra-cronometru și sunt sigur că vom reuși până la urmă să punem în aplicare proiectele europene pentru că avem un buget redus anul acesta„, a spus printre altele, Eduard Grama.

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PNL de Călărași, Emil Dumitru a făcut câteva declarații referitoare la construcția noului port turistic de la Călărași. Parlamentarul a spus că această investiție nu se va face la Călărași ci la Oltenița . „Am citit și eu declarația deputatului de Călărași, Emil Dumitru referitoare la Portul turistic. Nici nu știe ce vorbește. Face o confuzie între portul de ambarcațiuni și promenadă. Sunt două proiecte total diferite. Pentru portul de ambarcațiuni contractul a fost semnat în 2019 iar în acest moment a fost emisă autorizația de construire de către Primăria Călărași. S-au dat ordinele de evacuare pentru cei aflați pe malul brațului Borcea iar termenul de eliberare a terenului este 31 martie. Domnul Dumitru vorbește doar ca să se audă într-o conferință de presă. Poate domnia sa nu dorește ca portul să se construiască la Călărași. Să iasă public și să spună această ambiție a lui. Banii au fost obținuți, contractul a fost semnat se lucrează la proiectul tehnic. Au demonstrat că nu sunt în stare să facă administrație în 16 ani de zile cât au condus acest județ. În PNL Călărași nu există un lider. Pe mine nu m-a convins nici domnul Dumitru și nici un alt coleg din acel partid de la Călărași (…)„, a explicat în cadrul emisiunii „Aici și acum„ de la Stil FM radio, administratorul public, Eduard Grama.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *