Constantin Bîrcă: „Cei doi parlamentari din partea PNL Călărași au votat împotriva fermierilor„

Deputatul PSD Călărași, Constantin Bîrcă a criticat măsurile luate de Guvernul Cîțu în ceea ce privește bugetul pe anul 2021. 

„După cum știți s-a aprobat bugetul de stat pe 2021. Este un buget al dictaturii al coaliției de austeritate, un buget care produce dezechilibre economice… va fi urmat de instabilitate socială și suntem condamnați la sărăcie. Eu nu pot înțelege cum de Ministrul Agriculturii a votat împotriva fermierilor și a intereselor acestora. De ce a votat așa? Răspunsul este simplu: pentru că așa a dictat Guvernul Cîțu! Am spus că este un buget dictatorial. Toată lumea votează la comandă și nu se ține seama de nevoile oamenilor (…)„, a declarat Constantin Bîrcă.

Constantin Bîrcă este și secretar în Comisia pentru Agricultură și sivicultură, industrie alimentară și servicii specifice la Parlamentul României iar din punctul domniei sale situația de față este una dezastruoasă. „În viziunea mea, Ministrul Agriculturii ar fi trebuit să reprezinte interesele fermierilor și să aducă fondurile necesare pentru acest domeniu. Cei doi parlamentari din partea PNL Călărași au votat împotriva fermierilor. Vorbesc aici de acele despăgubiri de secetă despre care s-a tot vorbit. I-au mințit pe fermieri. Situația este dezastruoasă și în celelalte domenii de activitate. PSD-ul are o lege care permitea creșterea pensiilor cu 40% și acest lucru nu se va întâmpla din cauza Guvernului Cîțu. O altă categorie nedreptățită sunt studenții care nu vor mai primi gratuitate pe CFR iar toate aceste lucruri ne face să ne gândim că avem în față o perioadă foarte grea„, a mai spus deputatul PSD Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *