Ulmu / Octavian Vlad: „Trebuie să fim concentrați ca să nu apară surprize neplăcute„

Mostiștea Ulmu a obținut a doua victorie din acest an în cadrul meciurilor oficiale din Liga a 3-a. Echipa antrenată de Octavian Vlad s-a impus la Afumați cu scorul de 2 – 0 și se îndreaptă spre obiectivul propus. Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Ediția de sport„ de la Stil FM radio, antrenorul celor de la Ulmu, Octavian Vlad a declarat faptul că echipa sa și-a luat revanșa în fața liderului din Afumați.

„A fost o victorie pe care am reușit-o cu inima și cu mintea. Așa cum le-am spus și băieților a fost un meci greu, am întâlnit liderul la zi al clasamentului, un meci al orgoliilor. A fost o revanșă pe care noi trebuia să o luăm după meciul din tur unde eu spun că am pierdut nemeritat. Spiritul nostru de echipă, concentrarea și atitudinea au făcut diferența la acest meci. Am reușit să pregătim acest joc destul de bine, am analizat știam ce fotbal produc cei de la Afumați și am reușit să profităm de punctele lor slabe„, a afirmat Octavian Vlad, antrenorul echipei din Ulmu.

Întrebat despre seria din care face parte, antrenorul Octavian Vlad a spus că Ulmu face parte dintr-o categorie „selectă„ și că orice meci este foarte important.

„Este una dintre cele mai tari serii, spun eu. Avem o companie selectă, următorul meci chiar îl avem cu Viitorul 2 Constanța, echipa lui Gică Hagi, o formație foarte bună care are jucători de calitate și ne despart doar 7 puncte între noi. Orice meci este important și noi asta trebuie să facem, să luăm partidă cu partidă pentru că mai este mult până la îndeplinirea obiectivului nostru. Trebuie să fim concentrați ca să nu apară surprize neplăcute„, a punctat antrenorul Mostiștei.

Despre lotul pe care îl are la dispoziție, Octavian Vlad se declară mulțumit și spune că are toate posturile acoperite.

„Am reușit cu sprijinul conducerii și al domnului Vasile Tîrșolea să aducem jucători pe posturile în care am considerat că suntem mai puțin acoperiți. Eu spun acum că avem un lot echilibrat cu dubluri pe toate posturile… poate ar mai fi fost nevoie de un junior dar chiar și așa eu spun că putem să ne descurcăm și să ne îndeplinim obiectivul (…). Noi dacă terminăm pe locul 2 în clasament s-ar putea să jucăm cu CSA Steaua„, a mai spus Octavian Vlad, antrenorul celor de la Ulmu.

Etapa următoare, a 13-a, Mostiștea Ulmu întâlnește pe stadionul „Voința„ din București de la ora 15:00, Viitorul 2 Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *