Marius Dulce: „Pe strada Zefirului, au demarat lucrările deasfaltarea trotuarelor„

Edilul, Marius Dulce a verificat stadiul lucrărilor demarate pe mai multe străzi din Municipiu.

: “Am verificat astăzi (1 aprilie) stadiul lucrărilor demarate pe strada Zefirului, am fost în zona Parcului Victoria, în spatele blocului ANL, unde am identificat, între strada Macului şi Muşeţelului, un loc generos de parcare pe care o vom construi anul acesta. Am discutat cu cei de la SC Ecoaqua să identificăm zonele cele mai favorabile în care să putem prelua gurile de scurgere a apelor pluviale după care o să intervenim să modernizăm zona respectivă.
La parcul Victoria am identificat şi locaţia unde am putea să facem o parcare, solicitată de cetăţeni de foarte mulţi ani, însă sunt şi acolo probleme cu scurgerile şi prin urmare tot împreună cu cei de la Ecoaqua am identificat soluţia pe care o vom pune în aplicare cât mai curând posibil.
Pe strada Zefirului, au demarat lucrările deasfaltarea trotuarelor, urmând ca ulterior să se intervină pe carosabil astfel încât să o redăm traficului în condiţii optime în scurt timp. La fel, lucrăm pe strada Luceafărului. Şi aici, ca şi pe Zefirului, lucrările de asfaltare a trotuarelor urmând să le efectuăm cu angajaţii de la Serviciul Pavaje Spaţii Verzi, evidente la costuri mai mici.
Pe de altă parte, dacă vorbim de strada Plevna, deja se lucrează intens, ieri și alaltăieri au început să aducă pământ vegetal pentru însămânțarea gazonului. Suntem într-un stadiu avansat, ne încadrăm în graficele de execuţie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *