Vasile Tîrșolea: „Estimăm ca la finalul acestei veri să se înceapă construcția la noul stadion de la Ulmu„

Mostiștea Ulmu a obținut a 4-a victorie consecutivă în Liga a 3-a. Formația patronată de omul de afaceri, Vasile Tîrșolea a câștigat derby-ul local cu CSM Oltenița, scor 4 – 1. Ulmu a învins până acum pe Agricola Borcea, CS Afumați, Viitorul II Constanța și Oltenița. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea de radio „Ediția de Sport„ de la Sti FM, Călărași, Vasile Tîrșolea a declarat faptul că meciul câștigat la Oltenița a fost unul al orgoliilor. „Fiind un derby local, ambițiile au fost pe măsură. Noi avem probleme cu scorul acesta de 2-0 pentru că se crează o automulțumire în subconștient la care mai lucrăm puțin și după ce am dat golul 3 a apărut o autoconservare instictivă, probabil că terenul nu arăta prea bine, accidentări„, a spus printre altele, patronul echipei din Ulmu.

Vasile Tîrșolea a estimat și un termen când se vor finaliza lucrările la noul stadion de la Ulmu. „Ar fi fost frumos să jucăm la Ulmu dar asta este situația. Estimăm ca la finalul acestei veri să se înceapă construcția la noul stadion de la Ulmu. Noi sperăm ca în returul campionatului următor să revenim la Ulmu. Acum rămâne de văzut la ce Ligă. Eu spun că mai sus. În cazul în care vom promova jucăm la București pentru că ne-am obișnuit aici, pe Voința unde este omologat pentru Liga 2. Investiția de la București este a lui Ciprian Marica și are amenajări suplimentare pentru Liga 2„, a mai declarat Tîrșolea.

Omul de afaceri spune că echipa sa este calificată matematic după meciul de sâmbătă, 10 aprilie atunci când va întâlni pe teren propriu, Înainte Modelu. „Dacă vom câștiga sâmbătă cu Modelu suntem matematic calificați la baraj în sensul că fiind la 10 puncte diferență față de următoarea clasată, mai avem 3 meciuri și chiar dacă pierdem 9 puncte tot rămânem calificați la baraj. Noi vom trata fiecare meci ca pe o finală. Vom avea câteva partide destul de grele… la Popești Leordeni cu Albești și Gh. Doja iar echipa noastră trebuie să rămână conectată. Trebuie să fim profesioniști!„ ,a mai spus finanțatorul.

Mostiștea Ulmu este singura echipă din județul Călărași care are un investitor privat. Vasile Tîrșolea, finanțatorul acestei formații de pe malul Mostiștei spune că echipa sa nu a primit niciun ajutor din partea statului în această pandemie.

„Statul nu ne-a ajutat cu nimic până acum. De când sunt eu în județ, celelalte competitoare ale noastre: Modelu, Borcea, Oltenița au primit ajutoare de stat numai Mostiștea Ulmu, nu. Singurul sprijin a venit de la Federație, 5000 de euro pentru testările Covid numai că aceste testări au fost mult mai mari. Nu prea există solidaritate în perioada aceasta de pandemie. Vă dau un exemplu. La certificarea pentru Liga a 2-a, comisiile au fost foarte aspre. Dacă nu ai ceva îndeplinit s-au înghesuit să dea amendă dar nu se gândesc la faptul că nu pot face grupe de juniori așa de repede cu selecții în pandemie. Ar trebui să fie mai înțelegători„, a mai spus printre altele, Vasile Tîrșolea.

Ascultă toată emisiunea aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *