Cristian Pustai: „Lupta se va da pe teren până în ultima etapă„

Dunărea Călărași pierde din nou la Buftea în fața celor de la Rapid, de această dată în play-off-ul Ligii a 2-a, scor 1 – 4. Singurul gol al călărășenilor a fost marcat de Cristian Bud în prima parte a meciului.

În prima etapă din play-off, Dunărea a terminat la egalitate, scor 0 – 0 cu ASU Poli Timișoara iar în a doua rundă disputată în această seară, călărășenii s-au văzut învinși de Rapid cu 4 – 1. Tehnicianul Cristian Pustai a comentat după meci maniera slabă de arbitraj.

„Golul trei pot să spun că ne-a scos din joc. Apoi am riscat, am încercat să revenim dar nu am avut ocazii ca în prima repriză. Va trebui să ne luptăm și cu… maniera foarte slabă au făcut niște greșeli impardonabile de arbitraj pentru un play-off. Asta este, dar nu eu sunt în măsură să analizez arbitrajul dar prea se adună. Este clar că au fost greșeli. Suntem în play-off, ne jucăm șansa cum putem. Lupta se va da pe teren până în ultima etapă. Încă nu s-a desprins nimeni„, a spus profesorul Pustai la microfonul Digi Sport 1 după meciul din această seară.

Dunărea se află pe locul 4 în clasament cu 35 de puncte la egalitate cu următorul adversar din etapa a 3-a de play-off, CS Mioveni.

Rapid: H. Moldovan – Jorza (I. Voicu 65′), Nastos, Dandea (cpt.), Goge – R. Costin (R. Lazăr 70′), Bg. Barbu – Sefer, Pănoiu (Florică 80′), Hlistei (Al. Ioniță 80′) – Ad. Bălan (Oct. Ursu 70′)
Rezerve neutilizate: Drăghia – Cr. Ignat, Ant. Dumitrescu, D. Benzar
Antrenor: Mihai Iosif

Dunărea Călărași: Began – Țenea (Tudoran 59′), Wiktorski, Bg. Șandru, Sălceanu – I. Sîrbu, A. Lopez (Acolatse 59′), Cr. Pușcaș (S. Sava 77′), Ciucur (cpt.) – Kanda (Calu 84′), Bud
Rezerve neutilizate: Krell – Bedea, R. Crișan, Andr. Rus, C. Petre
Antrenor: Cristian Pustai.

Clasament / Play-off: 

1 2 4 39
2 2 1 39
3 2 0 35
4 2 -3 35
5 2 -1 33
6 2 -1 33

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *