Dumitru Coarnă: „Este vorba de un contract în valoare de 400 de mii de euro și totul oscilează în jurul clanului Iacomi„

Dumitru Coarnă, deputat PSD Călărași

Deputatul PSD Călărași, Dumitru Coarnă a venit în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului cu anumite documente prin care îl învinuiește pe actualul primar al orașului Lehliu-Gară, Iulian Iacomi.

„Am identificat la Spitalul Săpunari o achiziție făcută în anul 2019 cu aparatură medicală care nu se pliază pe utilitatea acelui spital… Se pare că factura este dublată și este vorba de un contract în valoare de 400 de mii de euro și totul oscilează în jurul clanului Iacomi (primarul din Lehliu-Gară). Avem toate documentele, facturi, contracte, aparatură care trebuia să fie instalată și pusă în funcțiune cu personal instruit dar totul zace într-o magazie„, a spus deputatul călărășean.

Dumitru Coarnă spune că va sesiza Parchetul în acesată speță și a mai continuat să scoată la iveală încă o „operă„ marca Iacomi.

„Discuția este destul de aplicată și în opinia mea este vorba de o fraudă. O să formulăm un denunț pe această temă și documentele vor ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. O să i le trimit și domnului Procuror, Purcărea Xenofonte. Sper să facă treabă și să lucreze în spiritul Legii. Despre domnul Iacomi sunt multe lucruri pe care aș putea să vi le spun. A făcut niște împrumuturi pe persoană fizică la o campanie electorală de 3 miliarde de lei vechi și și-a achitat împrumutul achitând prin facturi din primărie. Banii au fost folosiți în campania respectivă pentru a cumpăra voturi. Sunt lucruri extrem de clare din punct de vedere penal!„, a mai punctat Dumitru Coarnă.

Iulian Iacomi este primar la Lehliu-Gară și până nu de mult a fost președintele PSD Călărași. Înainte de campania de la locale de anul trecut, Iacomi s-a mutat la PNL Călărași alături de alți foști pesediști cu ștate vechi: Ciprian Pandea, actualmente Senator PNL Călărași și Roxana Pațurcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *