Pustai după Dunărea – Craiova 1 – 1: „Și locul 2 te duce la promovare directă și nu suntem departe„

Dunărea Călărași a fost aproape de o victorie surprinzătoare pe „Ion Comșa„ la Călărași în această seară. Echipa lui Cristian Pustai a deschis scorul printr-un erurogol al lui Lopez Varela (55) dar a fost egalată în minutul 80. 1 – 1 scor final și călărășenii mai speră la locul 2 care duce direct în Liga 1.

Tehnicianul Cristian Pustai a afirmat după meci că echipa și-a revenit psihic după ce a încasat 9 goluri în două partide. “Un meci destul de frumos, intens, cu amblele echipe care au vrut să ia toate punctele, dar nu știu dacă chiar cu multe faze de poarte, nu știu dacă încrâncenat, dar s-a jucat într-un ritm bun. Știți că eu zic mereu că e rezultatul corect, dacă e pe tabelă, dar e clișeu.

Am fi meritat dacă dădea Alami, singur cu portarul, și apoi la acea încercare de la distanță. Știam că e o echipă puternică la faze fixe, noi am remediat din greșelile făcute în celelalte jocuri, adică am fost mai puternici în defensivă, dar totuși am luat iarăși gol la un corner.

Este un punct, lupta merge mai departe. S-a terminat un tur, pot să spun că e bine că mai avem două jocuri acasă, pentru că jucăm mai bine în deplasare, dar nu s-a desprins nimeni, lupta e în desfășurare și Dunărea are șansele ei.

Noi ne gândim și la locul de baraj, dar nu am depus armele. După ce am pierdut și am luat în 3 zile 9 goluri, am reușit să-i readucem psihic la un nivel bun. Să sperăm că la Timișoara vom face mai mult.

Și locul 2 te duce la promovare directă și nu suntem departe. Noi am forțat tot anul, dar venim după un an greu și în momentul în care am ajuns aici, e foarte greu să nu ne motivăm mai departe sportiv. Că celelalte lucruri se vor rezolva”, a spus Cristi Pustai la final.

Etapa următoare, a 6-a din Play-off, Dunărea se deplasează la Poli Timișoara. Călărășenii sunt pe locul 4 cu 39 de puncte, poziție care duce la meci de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *