Baraj / Vasile Tîrşolea : “Le reproșez în primul rând un penalty unde nu a fost contact”

Mostiștea Ulmu a fost clar dezavantajată la partida de baraj pentru promovarea în Liga 2 cu CSA Steaua București, meci câștigat de Stelisti cu 2-0. Centralul jocului, Eduard Ioniță a acordat un penalty gratuit la scorul de 0-1 și a mai continuat să facă greșeli mari de arbitraj.

La finalul partidei, Vasile Tîrșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, a anunțat că așteaptă ca Steaua să solicite ”din onoare” rejucarea acestei partide. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, echipa sa nu se va prezenta la jocul retur al barajului, în Ghencea, și o va desființa.

”Dacă nu se cere rejucarea sau dacă echipa adversă nu cere din propria inițiativă rejucarea, noi nu ne prezentăm la retur. (n.r. – De ce ar cere?) Din onoare și din cinstea evenimentului care s-a sărbătorit ieri, câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua București, la Sevilla. Le reproșez în primul rând un penalty unde nu a fost contact și a influențat rezultatul și eliminarea unui jucător pentru un singur galben. S-a inventat un galben care nu a existat! Avem analist video care a vizionat meciul și nu există niciun alt cartonaș galben la Acasandrei!

Nu numai că nu ne prezentăm la următorul meci, nu ne mai prezentăm la fotbalul românesc niciodată! Un proiect cinstit în fotbalul românesc este sortit eșecului! S-a văzut exact despre ce e vorba! Și nu vorbesc acum la cald, pentru că nu sunt un tip temperamental căruia să i se învolbureze sângele la orice meci. Mă așteptam ca arbitrul să țină cu echipa mai cu brand, dar nu mă așteptam să se întâmple așa ceva. Nu am discutat cu arbitrii. În timpul meciului, am încercat să îi spun arbitrului adițional că voi retrage echipa de pe teren, pentru că după ce am vorbit cu jucătorul și cu analistul video și am văzut că nu există un prim galben acordat jucătorului eliminat, asta a fost hotărârea și nu a fost un impuls de moment. Nu am retras echipa de pe teren din respect pentru spectatorii din toată țara care au urmărit acest meci și din respect pentru fanii echipei CSA care au venit și și-au încurajat echipa, dar așa meritau.

Sincer, nu am mai văzut! Am jucat la Liga 4, în județ, ani de zile, am umblat în toate satele județului Călărași, dar așa ceva nu am mai pomenit!”, a spus Vasile Tîrșolea, la finalul partidei.

Meciul retur dintre Steaua și Mostiștea Ulmu are loc peste o săptămână, în Ghencea. Câștigătoarea acestui baraj se va califica apoi în al doilea baraj, cel decisiv de promovare în Liga 2, unde va întâlni câștigătoare dintre CS Afumați și FCSB 2.

Rezumatul meciului Mostiștea – Steaua 0-2👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *