AFC Dunărea a obținut licența pentru Liga 1!

După o muncă de câteva luni în care s-au strâns toate actele pe care Federația le-a cerut la dosar, clubul de pe malul Borcei a primit avizul favorabil pentru a juca în Liga 1, dacă va promova! De menționat faptul că datoriile salariale ale AFC Dunărea la 31.12.2020 sunt achitate iar fără acest lucru licențierea nu era posibilă!

Membru în A.G.A din cadrul AFC Dunărea, Eduard Grama, actualul administratorul public al Primăriei Călărași i-a pus la punct pe cei care încă mai „aruncă cu noroi„ în clubul la care unii au crescut iar alții au făcut averi vandalizând visteria clubului în anii „de glorie„ din Liga a 3-a.

“Visul” unora care toată viața fotbalistică au petrecut-o în liga a 3 -a sau cerșind un loc de rezervă la porțile clubului Dinamo cu un pește în portbagaj (crap de Dunăre) este răsplătit astăzi de performanțele actuale ale echipei de fotbal dar și a conducerii implicată direct în obținerea licenței din sezonul 2021-2022.
Antrenorul are rolul de a antrena, jucătorii de a respecta competiția, iar Ganea de a ajunge la serviciu! Ceilalți ce antrenează pe maidanele Feteștiului (tot cu crapul în portbagaj) pot doar să privească și să ofteze pentru că pe vremea lor nu s-a putut și nu din rea voință ci din faptul că le-a lipsit valoarea„, a explicat Eduard Grama pentru editia.eu.

„În concluzie, având în vedere că sunt îndeplinite cerințele minime de licențiere din Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair-play financiar, ediția 2020, propun acordarea licenei de Liga 1, pentru sezonul competițional 2021-2022, clubului AFC DUNĂREA 2005 CĂLĂRAȘI, se arată în documentul emis de Federația Română de Fotbal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *