Felicitări, Mostiștea Ulmu! “Ne-am luptat cu influența Stelei, nu cu altceva”

Mostiștea Ulmu este eliminată de CSA Steaua în lupta spre promovarea în Liga 2 prin anumite decizii aberante de arbitraj. Echipa armatei câștigă cu scorul general de 4 – 0 în două partide total diferite dar decise de arbitraj. În ambele meciuri, Steaua a reușit în ansamblu doar un singur gol „curat„.

Pentru Ulmu este a doua oară la rând când nu poate accede în eșalonul secund.

În meciul retur care s-a jucat astăzi în Complexul Sportiv al Armatei, Steaua a deschis scorul prin Pacionel, evident dintr-o lovitură de la 11 metri inventată și de această dată de centralul partidei. Practic, Ulmu n-a avut nicio șansă în cele două meciuri cu Steaua, club care își dorește să ajungă în Liga a 2-a ajutat evident de arbitraj și alte „jocuri de culise„.

Finanțatorul echipei de pe malul Mostiștei, Vasile Tîrșolea a vrut să retragă echipa de pe teren după penalty-ul eronat acordat Stelei însă a revenit asupra deciziei și jucătorii săi au terminat partida regulamentar iar scorul final a fost 2 – 0. Steaua merge mai departe și va juca cel mai probabil cu FCSB 2 la barajul pentru Liga a 2-a.

Echipa din Ulmu merită toate aprecierile și scoate în evidență faptul că în competițiile interne, mai ales la nivelul Ligii a 3-a încă se fac jocuri „murdare„ de arbitraj. O formație susținută exclusiv de un finanțator privat nu a avut nocio șansă în fața unui club „sponsorizat„ din banii publici.

Patronul Vasile Tîrșolea a declarat în exclusivitate pentru ediția.eu faptul că pe lângă construcția unui nou stadion, la Ulmu se va forma o Școală de fotbal în colaborare cu Juventus.

Vasile Tîrşolea : “Nu, nu voi mai finanța echipa. Noi am și zis, nu merită, peisajul ăsta nu e propice pentru performanță. Ce rost are să faci eforturi, sacrificii personale? Ca să ce? Nu mă poate obliga nimeni să fiu umilit și să fac și eforturi. Nu s-a văzut că CSA a fost ajutată? Acel arbitru a făcut din proprie inițiativă în primul meci? Acum, aceeași poveste, același penalty. Echipa noastră n-a fost deloc inferioară, nu văd de ce e greu să te lupți cu Steaua. Ne-am luptat cu influența Stelei, nu cu altceva”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *