Jucătorii Dunării și-au primit primele! Grama: „Îmi voi respecta promisiunile„

AFC Dunărea Călărași

Înaintea antrenamentului programat astăzi la ora 16:00, fotbaliștii Dunării Călărași și staff-ul tehnic au primit bonusurile de performanță (primele de joc) la zi, urmând ca în cel mai scurt timp să primească și restanțele salariale. 

Elevii lui Cristian Pustai su efectuat astăzi ultimul antrenament îniantea meciului programat mâine la ora 16:00 pe arena „Ion Comșa„ din Călărași. În runda a 9-a din play-off -ul Ligii a 2-a, Dunărea întâlnește acasă pe FK Csikszereda.

Știrea legată de primele de joc a fost confirmată pentru Ediția de Eduard Grama, membru A.G.A. din cadrul AFC Dunărea. „Jucătorii au primele la zi pentru play-off. Pot spune că este vorba de prime destul de bune care doar la Liga 1 mai găsești. Am citit tot felul de zvonuri legate de restanțe… Eu am purtat discuții cu domnul profesor, Cristian Pustai cu jucătorii și i-am asigurat că îmi voi respecta promisiunile. Fotbaliștii au avut parte de prime foarte bune numai că nu au reușit să le încaseze pe toate. Astăzi am onorat această promisiune iar în perioada următoare vom achita și restanțele salariale„, a explicat Eduard Grama.

Echipa de pe malul Borcei se află pe locul 4 în clasamentul Play-off, Liga 2 cu 43 de puncte și mai are de jucat două meciuri până la barajul pentru Liga 1, mâine de la 16:00 cu Csikszereda și în deplasare la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *