Ion Samoilă: „La nivelul CJ avem câteva proiecte care nu suportă amânare„

În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Călărași, Ion Samoilă, vicepreședintele Consiliului Călărași a făcut câteva declarații referitoare la proiectele ce urmează să fie implementate.

„La nivelul CJ avem câteva proiecte care nu suportă amânare. Un proiect este legat de anveloparea clădirii apitalului județean de urgență Călărași. Suntem în discuții cu anumite bănci pentru a accesa un împrumut legat de investițiile ce urmează să le facem pentru județ. Avem un nou proiect de investiții pentru reabilitarea variantei nord. Vom face un parteneriat cu Primăria Călărași și împreună să finanțăm și să reparăm acel drum„, a afirmat printre altele, Ion Samoilă.

Tot în cadrul conferinței a venit și anunțul în care PSD a cerut insistent înființarea Comisiei Parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei. În plenul comun parlamentarii PNL, USR și UDMR au dat un vot pentru ascunderea adevărului, respingând astfel constituirea acestei comisii, sfidând în mod cinic si disprețuitor populația acestei țări chemată să facă sacrificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *